tiistai 29. tammikuuta 2013

Ultrakuvat + pohdiskelua tukivyöstä ja mammafarkuista

Toinen postaus tälle päivää, vaan tuskin ketään haittaa ;) Otin nyt tämmöiset puhelinkuvat nuista ultrakuvista. Kummatki on vaan tollaisia kasvoista otettuja sivuprofiilikuvia :) Sain kolmannenkin kuvan, mutta se oli jotenkin niin epäselvä ja huono, joten en laita sitä tänne. Muutenkin kätilö antoi taas vaan "huonoja" kuvia, tai siis otti parempiakin kuvia mutta ne jäi sinne sairaalalle... Harmittaa siinäki mielessä kun kaikki aina esittelee kuvia, joita on monta, mut KAKS:illa antavat vaan pari kuvaa mukaan :/ Mutta nyt ne pari kuvaa, laatu on huonohko koska puhelimella otettu, mutta eiköhän selvän saa :)

Jäi nyt näinpäin kellalleen tämä kuva, mut ei haitanne, näkyy näinkin päin tuo sivuprofiili :)
toinen pieni söpöläinen <3
Sitten tuosta tukivyöstä. Sain sen viime perjantaina kätösiini, löysin nimittäin (jälleen kerran) nettikirppiksen kautta tuon tukivyön. Kyseessä on siis Patrician tukivyö. Kokeilin sitä tietysti hetimiten ja vklopun aikana testailin paljonkin. Täytyy sanoa, että kahdessa asiassa siitä on ihan kauhean suuri apu, ratsastaessa ja autolla ajaessa. Ratsastaessa tuki ihanasti mahaa ja samalla selkääkin, mutta ei estänyt selkää liikkumasta, koska ratsastaessa mulle suurin apu on se, kun hevosen askel liikuttaa selkää, se helpottaa kipuja. Mahaa se tuki sitten taas mukavasti ja tukevasti :)
Autolla ajaessa oli myös hyvän kuuloinen, siinä se tuki sekä selkää että mahaa ja alaselkään ei sattunut, niinkuin mulla on välillä tehnyt nyt autolla ajon aikana toisinaan.
Eli kuulosti siis, että ei ollut mikään paha ostos tuo tukivyö :) Aion varmasti jatkossakin käyttää tukivyötä erityisesti juuri ratsastaessa ja auton ratissa, koska kumpaakin aion tehdä niin pitkälle kuin mahdollista :D Tukivyössäni on myös säädettävä osa tuossa masujutussa, jotta sitä voi masun mukana sitten säätää :) Alla kuvaa tukivyöstä:


Toinen, mitä olen tänään miettinyt on mammafarkut. Sain eilen ystävältäni Mamaliciouksen äitiysfarkut ja tänään sitten ekan kerran vetäisin ne jalkaan. Ja täytyy sanoa, että mulla ei varmaan ikinä oo ollu noin mukavia farkkuja jalassa! :D Aivan ihanat! Ei kiristä, ei purista, ei ahdista... Aah, jos voisin nii mä varmaan pitäsin noita farkkuja ihan muulloinkin kuin vaan raskaana ollessa :D Aivan mahtava keksintö! Todellakin suosittelen jokaiselle odottavalle. Masuresori on tosi mukavan tuntuinen ja tavallaan tukeekin vähän. Jos joku on joskus puhunut mulle täydellisistä farkuista niin nämä selkeästi on sellaiset :D Nyt vielä odottelen H&M:ltä niitä paria kappaletta, jotka tuossa tilailin, sitten joutaa vaikka kaikki omat farkut jonnekin kaapin perälle siksi aikaa kun ne taas on hyvät päällä :D
Alla nyt tänä päivänä otettu masukuva + siinä vähän näkyy nuita farkkujakin :) Vähän taas hämärä puhelinkuva, mut koittakaa kestää! Vähän on iltaturvotusta, mut siinä se masuli kasvaa... :) <3

20+5
Lopuksi vielä kysymyksiä lukijoillekin (jotka odottaa), oletteko miettineet autolla ajoa raskauden aikana, toisin sanoen miten myöhälle raskautta aiotte auton ratissa olla? Itse aion ajaa autolla aikalailla loppuun saakka, onneksi omistan pitkät jalat, joten masukaan ei välttämättä tule tielle, tai ainakin jalat yltää polkimille :D Kuitenkin kun tavallaan "yksin" nyt elelen, niin tuo auto on aika välttämätön ja mulla ei ole 24/7 käytettävissä ketään kuskiakaan, joten itse on päästävä liikkumaan.

4 kommenttia:

  1. Ihanat ultrakuvat! Kaippa sitä on autoiltava niin kauan kun vaan pystyy...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustaki nuo oli söpöjä nuo kasvokuvat toisesta :)
      Itsellä sama, joskin voi olla että vikoilla viikoilla en enää autoile, joskin silloin kaverini, tai siis synnytykseen tuleva tukihenkilöni, aikoo olla mulle seurana ja apuna 24/7 joten luultavasti hän mylös voi kuskata :)

      Poista
  2. Ihania kuvia! Harmi kun omat ultrakuvat ovat olleet niin epäselviä. :\

    Itse olen kans miettinyt tuota autoilua. Täällä pohjoisessa kun on nuo välimatkat sen verran pitkiä että auto on välttämättömyys, joten minun on varmasti pakko ajaa niin pitkään kun vain pystyn. Olen onneksi yli 170cm pitkä! Ainoa mikä vain mietityttää on turvallisuus, jos joutuu esim. äkkijarrutuksen tekemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kaks kuvaa oli kyllä ihmeen hyviä, mutta se vika oli semmonen että en oikeen itekään tiedä mitä siinä pitäisi olla :D

      Täällä päin myös on välimatkat pitkiä, joten ilman autoa tuskin pärjäilee. Onneksi tosiaan itelläkin on pitkät jalat :D Mua mietityttää myös tuo turvallisuus, että entä jos sattuu kolari tai jotaki muuta. Mulla tosin omassa vanhassa autossani ei oo turvatyynyjä, ne kun voi kuulemma lauetessaan käynnistää synnytyksen jos poksahtavat :O

      Poista

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.