Viivi

Heippa!

Olen Viivi ja olen syntynyt 3. päivä kesäkuuta 2013. Äippä sanoi, että mulla oli kiire tulla maailmaan. Ei mul oikeestaan kiire ollu, en vaan jaksanu enää kauempaa viettää aikaani siellä ahtaassa yksiössä. Ja kuka nyt muka jaksas 9 kuukautta pitempään siellä ees asua, täällä ulkopuolella on paaaaaljon kivempaa!

Mä oon jo kohta kahdeksan kuukautta vanha. Osaan ryömiä ja harjoittelen kovasti jo konttauasentoa. Siitä en tosin kyllä vielä pääse eteenpäin, mut paikoillaankin on kivaa hytkyä ja siitä sit sukeltaa eteenpäin.
Tykkään hirveesti kaikista leluista, varsinkin ne joista lähtee ääntä, on kaikista hauskimpia! Äiti vaan ei aina tykkää kun mä rinkutan niitä jatkuvasti. Lelujakin kivempia ois kaikki mainoslehet ja laput. Niillä on niiiiiiin hauskaa leikkiä! Ne rapisee kivasti ja niitä on mukava rutistella kasaan. En vaan ikinä saa leikkiä niillä kauaa, kuulema siks ku mä maistelen niitä. Höh, pitäähän leluja ny maistellakki välillä, vai mitä!

Mä tykkään hirmuisesti syömisestä. Mun lempparia on kala, se katoo lautaselta toooosi äkkiä. Lisäks mä tykkään kaikista marjoista hirveesti, varsinki mustikka on hyvää. Me ollaan myös sormiruokailtu ja se on hurrrrjan hauskaa! Saa ihan ite lappaa ruokaa suuhun. Mä kyl välil aina tiputtelen ruokaa lattialle. Mut pitäähän kissojenki saaha syödä! Kissat on muuten tosi kivoja! Mä tykkäisin niistä hirveenä, varsinkin se turkki on niin ihana ja pehmee, et sitä tekee mieli repiä! Kissat vaa ei tykkää siit, en kyl ymmärrä et miks. Mut oottakoot vaa ku mä pääsen konttaa, sit otan ne kii!

Äiti sanoo et mä oon luonteeltani temperamenttinen. En mä kyl tiiä mitä se tarkottaa, mut mä osaan kyl ilmasta tahtoni selvästi ja jos ei heti tapahu niinku mä tykkään ni sit mä suutun! Mulle pitää kaikki olla heti tai nyt. Mut ei kai se haittaa? Parempi vaa ku kaiken saa äkkiä!


1 kommentti:

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.