Heidi

22-vuotias nuori nainen, 06/13 syntyneen Viivi-tytön äiti. Elämässä kaikki vähän keskeneräistä, mutta silti onnellinen tässä hetkessä.

Harrastuksia ratsastus, hevostelu, autot, lenkkeily enemmän ja vähemmän, sekä yleinen häsellys ympäriinsä. Intoa olisi tehdä ja harrastaa vaikka mitä, aika vaan ei tahdo kaikkeen kivaan riittää.

Rakkain harrastus ratsastus, jota tullut harrastettua 10-11 vuotiaasta saakka. Omia hevosia ollut vuodesta 2008.

Yo-lakki hommattu v. 2010, sen jälkeen aloitettuna kaksi koulua, joista kumpikin kesken jäänyt. Eka koulu jäi kesken innostuksen puutteesta, toinen raskauden vuoksi. Mutta kunhan mamaloma loppuu, niin sitten katsellaan uudelleen ammatin hommailua. Sikäli mikäli vielä silloin raskii minnekään opiskelemaan lähteä :)

Mutta joka tapauksessa, lämpimästi tervetuloa seuraamaan blogiani, kysymällä saa lisätietoja halutessaan :)


4 kommenttia:

 1. Täältä nyt sitten luin jo tilanteesta, en muista lukeneeni aiemmin tätä.. Kuitenkin kaikenkattava selostus ja mukavalta bloggaajalta vaikutat !

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin! :) Pitäis päivitellä tämäkin sivu taas uusiks kun on asiat muuttuneet :D

  VastaaPoista
 3. Sulla siis ei ole vielä ammattia? Mikä haluaisit olla sitten ammatiltasi?

  VastaaPoista
 4. juu ei oo ammattia vielä :) unelma-ammattihan ois ratsastuksenopettaja, mutta hevosalalla työllistyminen on turhan epävarmaa :/ luultavasti nyt sit syksyllä aloitan lähi-hoitaja opinnot mikäli pääsen sisään :) ajatuksena sit erikoistua lapsiin ja nuoriin tai myöhemmin opiskella terveydenhoitajaksi.

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.