Kaviolliset

Lucky Icepower
Tottelee nimeä Nipsu. Lämminverinen ori, syntynyt heinäkuussa 2013. Osoittanut olevansa erittäin fiksu poika ja nopea oppimaan uusia asioita. Tulevaisuuden "lupaus", josta olisi tarkoitus koulutella monitoimipolle niin ratsastukseen kuin ajoonkin.
Racing Kate
Eli tutummin Heluna. Hellu on siskoni omistama lämminverinen tamma, vuosimallia -93 ja saapunut myöskin toukokuussa 2008. Ihana, tammamainen rouva, osaa olla suloinen ja osaa olla jäätävä nirppanokkakin ;) Meidän hevosista ehdottomasti ilmeikkäin, omistaa ties millaisia ilmeitä. Tän tamman naamasta varmasti näkee milloin se on kiinnostunut, iloinen, ruokaa vailla, tylsistynyt, vihainen, kateellinen, loukkaantunut, hapannaama....jne. Omistaa mahtavan luonteen ja on vielä mahtavempi ratsastuskaveri maastoiluun. Sellainen just eikä melkein maastomopo. Joskus (kuten kaikki hevoset) saattaa säpähtää jotakin, mutta on muuten niin varma eläin, että ei oo toista. Kintuistaan ei ole aina niin varma, ne saattaa aika usein mennä solmuun...Metsäpirtin Lulu
Täystuho. Ilkimys. Raivostuttava. Itsepäinen. Söpö. Ponikamu. Pullukka.
Siinäpä niitä joilla voisi tätä eläintä kuvailla. Todellakin varmasti raivostuttavin shettis mikä on minun tielleni ikinä astellut. Kesällä karkaaminen on taattu, jos ei sähköt kierrä. Rakastaa ruokaa, ruokaa ja vielä kerran ruokaa. Ratsastaessa pukittaa ja pakittaa (paitsi talutusratsastuksessa pikkuisilla), ajaessa säikkyy ja saattaa keksiä kaikenlaista... On suoraan sanottuna niin ärsyttävä pikku kiusankappale, että ei mitään rajaa :D Mutta....... Kun se osaa olla niiiiiiiin söpö välillä. Ja osaa se kyllä käyttäytyäkin jos käsittelijä osaa laittaa sen käyttäytymään. Sellainen lapsi se vielä on, tarvitsee rajoja ja rakkautta ;) Ponimus on vuosmallia -05 ja saapui talliimme marraskuussa 2011.