perjantai 4. tammikuuta 2013

Kasvukipuja?

Tänään on ollut kyllä paha päivä. Aamuyöllä heräsin kauheaan selkäkipuun, selkä niin jumissa että tuska oli hirveä. Hieromalla onneksi helpotti vähän, mutta silti todella inhottavaa kipua. Koski oikealle puolelle ja selkärangan viereen. Tuohon keskiselän paikkeille suunnilleen. Joskus aiemminkin samaan kohti koskenut samalla lailla, ilmeisesti joku lihasjumilukko jää päälle jotenkin, en tiedä..
Sitten aamulla koulussa kymmenen aikaan alkoi alavatsaa repiä niin että tuntui, että kai tässä jalatki lähtee jo alta. Inhottavaa vihlontaa ja tuntui, kuin joku olisi pistänyt puukolla tai neulalla alavatsaa. Soitin sitten neuvolaan ja kyselin asiasta. Maanantaina ottaa sitten pissatulehduksen varalta näytteen ja ilmeisesti jotain muita näytteitä. Sanoi neuvolassakin, että ei ne sinänsä vaarallisilta kuulosta, mutta vkloppu on otettava iisisti ja jos kuulostaa et ne on supistuksia niin sitten on synnärille soitettava. Mutta ei pitäis olla supistuksia, ne on kuulemma sellaisia voimakkaita menkkakipujen tapaisia ja maha menee tuosta päältä pinkeäksi/kovaksi. Pelottaa kyl silti kaikki tälläinen kun eka raskaus ja ei tiedä tunnistaako jos ne onkin supistuksia jne... Mutta ilmeisesti vain kasvukipuja, näillä viikoilla ilmeisesti kasvuakin tapahtuu sen verran, että voi olla voimakkaitakin kipuja. Ei silti kiva! Kuitenkin uskoisin että ipanalla on kaikki hyvin, liikuskeli kuitenkin tuossa aikasemmin niin, että tunsin liikkeitä jo mahan päältäkin :)

Muuten on mennyt ihan kivasti, koulu alkoi taas loman jälkeen. Uusi vuosi sujui rauhallisesti kavereiden kanssa, kävin Oulussa ja ilta oltiin sitten Kuhmossa, käytiin raketteja kattomassa ja muuten vain hengailtiin. Myönnän välillä olevani hieman kateellinen, kun muut voivat juhlia ja itse jää paitsi. Mutta onneksi omat ystävät ja kaverit ovat sellaisia, että kukaan ei vedä mitään "perseitä" ja osaavat ottaa minutkin huomioon. Plus meidän porukka on sellainen, että kyllä sitä hauskaa riittää ihan tarpeeksi ilman juhlimista alkoholin kanssa :D Lisäksi tuo pikkuinen tuolla on itselle kyllä jotain niin suurta ja tärkeää, että ihan ilomielin olen kyllä juhlinnat yms jättänyt pois. On tässä vielä paljon aikaa harrastaa sitäkin sitten.

Masu on kyllä mukavasti kasvanut ja sen alkaa jo huomata. Pitäisi päivitellä uutta kuvaa tuonne sivullekin, kunhan vain jaksaisi. Alla nyt kuitenkin kuva, jonka laitoin feisbuukissa profiilikuvaksi, siinäkin jo masu pilkottaa vaikka kuva ei oo ees aivan sivusta otettu ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.