tiistai 29. tammikuuta 2013

20+5

Oikein hyvää huomenta kaikille lukijoille :) Täällä on heräilty hyvin levänneenä uuteen aamuun. Pieni neiti kyllä illalla nukkumaan mennessä veti kovasti iltajumppaa, mutta onneksi liikkeet ei ainakaan vielä ole niin häiritseviä, että ne haittaisivat unen saamista. Myös oma selkäni on ollut nyt paljon parempi ja on saanut nukutuksi hyvin.
Joku päivä pitäisi katsella läpi pari laatikkoa vaatteita, sain eilen nimittäin yhdeltä ystävältäni kauhean kasan vauvan vaatteita :D Hyvä että niitä sai, säästyy paljon rahaa kun ei tarvitse itse ostaa. Samalla sain häneltä myös mm. sitterin ja sellaisen kantorepun. Käski myös joku kerta Kajaanissa pyörähtäessä hakea vielä hoitopöydänkin :)
Kävin tosin itse H&M:llä eilen ja tulevalle pienelle tarttui tämmöinen vaatesetti matkaan:

Ajattelin, että kun on kesävauva kerran tulossa, niin kesäiset kamppeet sitten :) Ja tuo oli semmoinen setti, joka sopii hyvin tytölle. En halunnut mitään pinkkiä ostaa ekana :D

Viikonloppuna olisi sitten niitä muuttohommiakin. Ihanaa päästäkin muuttamaan, saa viimein sen oman paikan ja kodin minne asettua ja rauhoittua. Voi sitten rauhassa vauvallekin rakennella tulevaa kotia valmiiksi.
Eilen juttelin lapsen isänkin kanssa ja sovimme jo valmiiksi, että hän saa kyllä käydä tytärtään kattomassa niin usein kun haluaa/kun on mahdollista. Meillä onneksi on hyvät välit ja itse ainakin haluan, että lapsi tutustuu ja saa olla oman biologisen isänsä kanssa tekemisissä. Reiluinta niin jokaiselle osapuolelle.

Nyt näin asiasta pahvilaatikkoon, itsellä jäi tosi hyvä fiilis eilisestä rakenneultrasta. Jotenki ku sitä odotti niin paljon ja se meni vielä hyvin. Mukava oli reippaat puoli tuntia katsella toista pikkuista siellä. Vaikka vähän jääräpäinen neiti olikin ;) Mutta liekö sitten äitiinsä tullut :D

4 kommenttia:

  1. Voi ihana mikä sammakko asu :D

    VastaaPoista
  2. Aaww, se on kyl varmasti kivaa, kun saa tutuilta vaatteita ja tarvikkeita, säästyy aikaa ja rahaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ei tarvii kirppiksiäkään koluta niin ahkeraan :) Ja tosiaan isosti säästää lompakkoa :)

      Poista

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.