maanantai 28. tammikuuta 2013

Rakenneultra kuulumiset

Tänään oli sitten se kauan odotettu rakenneultra. Lapsoselta löyty kaikki mitä pitikin, kätilö kehui toista kovasti :) Sanoi virkeäksi sikiöksi, kova oli liikkumaan :D Jatkuvasti liikutteli pieniä jalkojaan ja käsiä, laittoi käsiä nyrkkiin ja aukaisi taas, käänteli päätä jne. Tosin itsepäinen muksu ilmeisesti, minun piti välillä käydä vessassa loikkimassa kun ipana halusi olla omassa lemppariasennossa, kippuralla ja vähän miten päin sattuu, ja kätilö ei saanut silloin mitattua päästä mitään mittoja :D Kääntyi se sitten sopivaan asentoon, vaan heti mittojen jälkeen takaisin samalla tapaa kippuralle :D Lapsonen vastasi viikkoja täysin. Sydän löi normaalisti, munuaiset ok, kaunis aortan kaari, selkäranka oli oikein nätti jne :)

Ja niin, selvishän se sukupuolikin, suostui vilauttaa sen verran ;) Tai no, kätilöhän sanoi että se on vain hänen arvio, mutta luulenpa että kyllä se sukupuoliarvio ihan paikkansa piti :) Alla biisi, siitä voinee päätellä kumpi sieltä nyt on tulossa ;)


14 kommenttia:

  1. Oiii Onnea tyttö?lupauksesta! ;) Mulla oli vähän sama, ettei meinannu saada kaikkia mittoja kun oli kippurassa vaan nukkumassa ja piti pomppia sit kerran lattialla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos :) oli tosiaan vähän itsepäinen neitokainen masussa :D

      Poista
  2. Maaaatkijaa ;) Mut siis sä meet erilaisten lasten kerhoon vai? Et halunnu olla samanlaista massaa ku tän hetken muut bloggarit? :) Onnea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuriki näin ;D Ajattelin että erotutaan nyt joukosta tytöllä sitten kun kaikki muut kerran poikia aatteli tehdä :D

      Poista
  3. Ooo onnea tyttölupauksesta! :))

    VastaaPoista
  4. Oi, onnea tyttölupauksesta! :)

    VastaaPoista
  5. Onnea tytöstä! Hyvä, että kaikki oli muutenkin hyvin! :)

    VastaaPoista
  6. Onnea tyttölupauksesta, hyvä että joku menee vähä vastakarvaan täällä poikalupausten keskellä! :D Saa nähdä miten minun käy. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) jospa säkin liittysit mun kanssa samaan, nii ois joku muukin jolla oisi tyttö tulossa :D

      Poista
  7. Ihanaa tyttö tulee meilekin ja tosiaan viikotkin lähes samat! Kivaa :)) jään seurailee ja tutustuu sun blogii paremmi :)

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.