maanantai 4. maaliskuuta 2013

25+4 ja kuulumiset

Viikonloppu meni mukavasti hyvässä seurassa. Kävimme mm. makkaranpaistossa ja paistettiin lettuja ym kivaa. Liitoskivutkin ovat onneksi nyt helpottaneet kun on muistanut levätä. Toki vähän on kipeet vieläkin, ainakin nivuset, mutta ei tarvii tuskailla koko aikaa.

Tänään käytiin sitten siskon kanssa ostoksilla. Itselle löysin housut (ei kylläkään mammahousut, mut istuivat hyvin silti) + shoppailin apteekista Ladyvitan Mama vitamiineja :D Multitabsin raskausplussaa (jossa lisänä maitohappobakeeri) en tahdo käyttää, koska kyseiset tabletit jäi mulla monta kertaa kurkkuun kiinni + en meinannut ees pieneksi pilkottuna saada niitä alas... Muuten ei yleensä koskaan ole lääkkeiden oton kanssa ollut ongelmaa, mut noi jotenkin aiheutti ongelmia :D
Nuiden lisäksi tuli shoppailtua itselle kahdet uudet liivit. Järkytys oli suuri kun uuden koon mitattuani tajusin, että kuppikokoni on tällä hetkellä 75D o_O Saas nähä vieläkö imetys kasvattaa kokoa lisää... Pelottavaa :D

Illalla sitten tuli hieman lievitettyä tatskakuumetta. Tälläinen kuva tuli iholle (kuvan laatu on sitten laatua kännykkä....):


Moniahan varmasti mietittyttäisi raskausaikana tatuoinnin ottaminen. Samoin mietin itsekin asiaa ja en ottanut tatuointia hetken mielijohteesta ja lisäksi hain asiasta reilusti tietoa etukäteen. Ainoa asia, mikä mietitytti oli se, että vauva kokee äidin tunteman kivun stressaavana. Kuitenkin minulla on ennestään pari muutakin tatuointia, joten tiesin etukäteen miltä tatuoinnin ottaminen tuntuu. Ja tuohon kohtaan ottaminen... Ei sattunut lainkaan :) Hyvä kun tunsin koko tatskaneulaa. Mulla muutenkin on suht korkea kipukynnys ja lisäksi tuohon taisi mennä max 10 minuuttia.. Nyt vain jälkihoidosta huolen pitäminen (ettei tulehdu, mutta hyvä jälkihoitopa nyt muutenkin pitäisi olla tatuoinnin ottaneelle itsestäänselvyys). Seuraava tatska tulee sitten kun pikkuneiti on saapunut maailmaan, luultavasti neitin nimi tulee ihoa koristamaan jossakin vaiheessa :)

Nyt odottelen kovasti postia, sillä postissa olisi tulossa himoitsemani Bola-koru. Ovatko muut äidit ko. korua tilanneet/aikoneet tilata itselleen? :)
Viime viikolla postiluukusta muuten tipahti Vaukirjan tutustumispaketti. Paketissa ollut "Kirja sinusta"- kirja oli ihana, siihen kun sai odotusajaltakin täytellä juttuja :)
Oon muuten useana yönä nyt nähnyt vauvaunia ja unia synnytyksestä. Viime yönä mm. näin unta, että vauva syntyi etuajassa (mutta kaikki oli hyvin) ja synnytys oli tosi nopea (vauva oli kahdella ponnistuksella maailmassa ja koko synnytys kesti muutaman tunnin) ja en revennyt kuin vähän ja en halunnut tikkejä repeämiini (:D). Samaisessa unessa näin, että synnytyksen jälkeinen jälkivuoto kesti vain yhden päivän. Ilmeisesti jonkinlainen toiveuni, kunpa se sujuisikin noin hyvin ja helposti :D


4 kommenttia:

  1. Mä tilasin Bola-korun pari kk sitten, mutta aika liian vähän sitä on tullut pidettyä kaulassa loppujen lopuks :/ oon huono pitää muutenkin koruja, aina ollu :D

    VastaaPoista
  2. Söpö tatska! Ite oon haaveillu pienestä sulasta korvan taakse, mutta ammattini vuoksi en voi sitä ottaa. :/ Ollaan miehen kanssa suunniteltu että otettais kans sitten jotkut babyyn liittyvät tatskat kun hän syntyy. Pitäis varmaan joo varailla aikaa kun meidän lempparitatskaajalle on aina monien kuukausien jonot.

    Mies osti mulle joululahjaksi bolakorun mutta tuolla sen on vessan naulakossa roikkunut oikeestaan siitä asti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aa niin, jotkut ammatit tosiaan estää näkyvät tatskat :/
      Kiva idea tuo, että ottaisitte kumpikin sitten tatskat :)

      Poista

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.