tiistai 26. helmikuuta 2013

Ostoksia, masua ja kuvahaastetta

Tänne ei isompia kuulu, tänään kävin taas hierojalla mutkan (teki kyllä jälleen hyvää). Eilen kävin sitten kiertelemässä paikallisella kirppiksellä. Itselle löytyi pari paitaa ja yhdestä pöydästä löysin ihania vauvanvaatteita :) olisin voinut paljon muutakin sieltä pöydästä itselle hamstrata, mutta hillitsin itseäni... Tässä kuitenkin ne mitä mukaan tarttui :)

Ihana pinkki body, koirapotkarit ja kiravipaita :)

Eikö ole suloinen tuo pinkki body? ;) Minusta aivan ihana! Nuo kaikki oli kokoa 50/56, joten menee heti alussa vauvelille. Hintaa näille tulle yhteensä 3 euroa. Sitten lapsen isä osti muksulle tälläisen:

Angry Birds - body, kokoa 62
Sitten tänään kävin kirjastossa kirjojen lainauksessa ja ilokseni löysin kierrätyshyllystä kirjan, joka on ollut tarkoitus lukea.


Nyt tulee hyvin kuvapainoitteinen postaus, mutta välillä näinkin. Seuraavaksi sitten masukuvaa, sivuprofiilia ja nyt myös masukuva edestäpäin. Edestäpäin näyttää musta tommoselta "möhkäleeltä", tai siis en tiedä :D jotenki hassu tai jotain... :D

Massu 24+5, on aika ylös noussut
"möhkäle" 24+5. Hyvin himmeä linea negrakin taitaa pilkistää jo :)

Ja sitten sain kesäkuvahaasteen Amandalta ja Vanillalta. Haasteen ideana on siis etsiä arkistosta viisi kesäkuvaa ja kuvailla jokaista kuvaa yhdellä sanalla. Sen jälkeen haastetaan viisi bloggaajaa. :)

Viilennystä

Kukkaniitty
Heppatyttö
Punainen
Utelias

Nyt en jaksa ketään haastella, mut jos joku haluaa tän tehdä niin siitä vain :) Hieman hevospainotteiset kuvat haasteessa mutta noo... :)

5 kommenttia:

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.