sunnuntai 3. helmikuuta 2013

21+3 ja sunnuntai

Viikonloppu meni suht rauhallisissa merkeissä, tuli lepäiltyä illat parannellen tätä flunssaa. Vieläkin on ääni paineessa ja nenäkin tukossa, mutta on jo paljon parempi olla. Nenän kyllä sai niistää punaiseksi -.-
Lepäilyn ohessa sitten oli muuttohommia, toimin lähinnä "työnjohtajana" :D Muut roudasi kamoja ja minä kattelin suunnilleen vierestä... :D Toki en tiedä, ei varmaan kukaan olis mun paljo antanu niitä tavaroita kuskaillakaan :D Huomenna sitten jos järjestelisi tavaroita pikkuhiljaa omille paikoilleen :)

Kävin tänään myös vilaisemassa niitä vauvan vaunuja, jotka lapseni isän äiti oli hommannut. Oli kyllä erittäin näppärän näköiset, Brion yhdistelmävaunut. Vaunut oli kuin uudet! Todella kivat ja siistin näköiset. Tarkkaa mallia en tiedä, ei tullut niin tutkittua :D Kunhan ne itselleni joskus kiikutan niin pitää kuvailla sitten :) Tummansiniset vaunut, ja ne sai erittäin hyvin pakettiin, joten tulee olemaan hyvä kuljettaa myös mukana autossa. Ei ole uudet vaunut, ne on olleet yhdellä pienellä käytössä, mutta sepä ei haittaa mitään :) Ihanaa, taas yksi isohko hankinta, jossa säästi erittäin paljon rahaa.

Perjantaina kävin myös hakemassa uuden äitiystakkini, joskin sekin on kirppislöydös ;) Musta, H&M Mama villakangastakki, aivan ihana päällä. Mahalle on paljon tilaa, joten tulee mahtumaan kevään ajan erinomaisesti. Oli mukava päällä ja miellyttävän näköinen. Netistä kaivelin kuvankin, tuommoinen siis:

Takki oli myös sen suhteen hyvä, että tarvittaessa pakkasilla mahtuu alle lisääkin vaatetta jos siltä tuntuu :)

Huomenna olisi sitten neuvolassa käynti heti aamulla. Jospa sieltä sais jo pikkuhiljaa niitä KELA:nkin lappusia, pääsisi pian niitäkin täyttelee ja saisi sitten sen äitiyspakkauksen :) Tietysti voi olla että siirtävät niiden lappujen antamisen vasta ensi kertaan, mut ei millään malttaisi maaliskuulle asti odotella, kuitenkin se 154 päivää raskautta tulee suht pian jo täyteen, neljän päivän päästä.
Siitä puheen ollen, tänään olisi sitten enää 130 päivää laskettuun aikaan. Huih, menee tää aika äkkiä... :)

En muista puhuinko aiemmin jo blogissani aiheesta, mutta itse aion käyttää äitiyspakkauksen laatikkoa ensisänkynä. Eräs tuttuni on luvannut ommella siihen reunukset ym minun mieleiseksi ja olenkin innoissani jo katsellut erilaisia reunuksia netistä :) Aikooko muut käyttää äp:n laatikkoa ensisänkynä? Jotkut on blogeissaan varmaan maininneetkin, mut kyselen nyt täälläkin :)

Viime päivinä muuten kotidopplerilla kuunnellessa muksu on ollut todella omapäisellä tuulella :D Ei meinaa millään antaa kuunnella, potkii jatkuvasti anturia ja karkaa alta tai kääntyy huonoon asentoon :D maksimissaan antaa 5-10 sekuntia kuunnella jumpsutusta läheltä ja niin et se selkeään kuuluu, sitten kääntyy niin että se kuuluu todella hiljaa ja saa taas metsästellä. Tai sit just liikehtii ja potkii doppleria niin, että korvat särkyy :D Omapäinen ipana vissiin tulossa ;)

4 kommenttia:

  1. Munki tarttis ostaa uus takki kun enää ei meinaa saada omasta takista vetoketjua millään kiinni :D En vaan millään raskis tuhlata uuteen takkiin ja tuntuu ettei kirppiksillä oikeen oo minkäännäkösiä mammatakkeja. Juu me kans pidetään kelalaatikkoa sitten ensisänkynä :) Kirpparilta löysin 9 eurolla siihen reunat. Eka meinasin tehdä ite mutta sitten laskeskelin etten olis tainnut värkkejäkään saada siihen hintaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin taitaa kolme talvitakkia olla, ja kahesta vetskari ahistaa jo todella paljon ja yks mahtuu silleen juuri ja juuri kiristämättä :D mut tuo on hyvä ku siin on napit :) Facebookin äitiysvaatekirppikset on hyviä paikkoja, sieltä mä tonki takin löysin :)
      Hyvä että oot löytäny kirppikseltä reunat ja oot edullisesti saanu :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Jep, tuota vois muutenki pitää ku raskaana ollessa :)

      Poista

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.