tiistai 26. maaliskuuta 2013

Äippäpakkaus saapui + muita kuulumisia

Tänään viimein kolahti postiluukusta äippäpakkauksen saapumisilmoitus. Nopsaa toimintaa Kelalta, viime viikolla (ti tai ke) nimittäin tuli päätös äp:sta, joten viikossa sain oman pakkaukseni. Jonkun verran sitä tuossa jo tutkailin, mutta en silleen isommin, koska ehtinyt jo muista blogeista siitä lukea ja tiesin sen sisällön etukäteen :D En nyt myöskään ruvennut kuvailemaan sisältöä sen tarkemmin, koska moni on sen jo tehnyt ja kuvat tavaroista löytyy myös Kelan sivuilta *KLIK*. Linkkailen nyt kuiteski tonne sanojen taakse noi kuvat tuolta sivulta.
Omia suosikkejani äippäpakkauksesta oli mm. supersöpö ulkohaalari ja vanuhaalari. Nuo oli ihan ehdottomat suosikit mulle. Tykkäsin myös perus hyödyllisistä tavaroista, esim. pyyhe, perusvoide, kynsisakset, ensilelu jne. Hyödyllisiä tavaroita pientä ajatellen. Muutenkin pakkauksen värit pääasiassa miellytti silmää, turkoosit vaatteet varsinki oli kivoja.
"Inhokkeihin" sitten kuului oranssit potkarit ja samanväriset puolipotkarit/housut. Ei vaan oo yhtään mun silmää miellyttävä väri, joten aika varmasti jää käyttämättä. En tykännyt myöskään siitä sammakkopussilakanasta, se oli ihan kamala suoraan sanoen :D Sammakot oli rumia ja ne nuijapäät näytti lähinnä, noh, siittiöiltä. :D

Se oli ehkä harmittavin asia, että äippäpakkauksen vauvanvaatteet oli aika isoja :/ Pieniä vaatteita ei ollut hirveämmin ja musta jotenki jotkut 60 kokoisetki oli isohkon näköisiä? Tai sitten vaan silmät harittaa... :D Mutta kuitenkin noita pieniä (50-56) kokoisia ois voinu olla muutama kpl enempi. Mutta muuten musta toi äippäpakkaus on ihan mahtava ja sehän on kyllä paljo arvokkaampi kuin se 140 e mikä on sille se vaihtoehto.

Huomenna ois sitten se kontrolliultra neuvolalääkärillä. Samalla sitten on myös neuvolakäynti ihan neuvolatädin luona, eli perus mittaukset (paino, hb, verenpaine jne) ja voinnin kyselyt. Pitänee varmaan myös palauttaa neuvolaan esitietolomake sitä synnytystä varten. Jospa sais jo tietää tulevat synnytys- ja perhevalmennuskäynnitkin kun niistä viimeksi oli puhetta :)
Huomenna arveltiin sit myös käväistä miehen kanssa Kajaanissa, tarkoitus ois vähän niinkuin ostoksilla käydä. Ainakin kirppikset kierrellään läpi, Kajaanissa on myös mm. lastenvaatekirppis, joten jos pikkuselle löytys jotakin! :)

6 kommenttia:

  1. Mä sain jossain vaiheessa kuvan, että sä et oo lapsen isän kanssa tekemisissä. Meetkö nyt siis hänen vai jonkun toisen kanssa? Vai oonko ihan pihalla?! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et oo pihalla :D En oo hirveemmin tätä availlu tänne blogiin :) mut siis olemme lapsen isän kanssa yhdessä, sen verran voinen availla asiaa, että olemme saaneet kaikki asiat selvitettyä ja halusimme jatkaa vielä yhteistä taivalta :)

      Poista
  2. Musta se sammakkopussilakana oli kans aika karsea :D Muuten kyllä tykkäsin kaikesta pakkauksessa olevasta, mutta siinä pussilakanassa oli jotenki tosi kummalliset värit ja ne sammakot näyttää tosiaan vähän oudoilta.. Ostinkin jo uuden pussilakanan tilalle. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäs itekin ostaa, tosin sain "anopilta" yhdet ihanat kissapussilakanat joten ne voi olla korvaavat tuolle :D Mut mustaki aikalailla kaikki muu oli kivoja, paitsi ne oranssit värit ei mua miellyttäny :D

      Poista
  3. Joo se vanuhaalari oli aivan hellunen ja se siili makuupussi <3

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.