torstai 21. maaliskuuta 2013

Uusi harrastus löydetty

Tänä aamuna olin pirteänä hereillä seitsemän aikaan, koska tarkoitus oli siskon kanssa lähteä käymään uimassa. Sisko tulikin sitten puoli kasin maissa hakemaan ja eikun uimahallia kohti. Oli todella mukava ja mahtava käydä pitkästä aikaa uimassa! Uiminen oli hyvää liikuntaa ja kuten arvelinkin, ei lainkaan kivuliasta. En vain muistanut, miten yllättävän tehokasta liikuntaa se on :D Vaavikin innostui yhdessä välissä kovasti potkimaan masussa.
Mielenkiintoisin vaihe kuitenkin oli sitten se vedestä nouseminen. Siinä vaiheessa kun masu tuli pinnan yläpuolelle, tuntui siltä kuin mulla olisi hetkessä tullut etupuolelle monen kilon reppu :D Nuin paljonko se maha oikeastaan siinä etupuolella painaa...? :D Se tuntui tosi hassulta, koska eihän sitä normaalisti "tiedä" miten se maha oikeastaan tuossa eessä painaa, koska siihen on tottunu.
Saa nähdä meneekö kipeeks paikat, mut toistaiseksi tuntuu ihan "normaalilta". Kuitenkin ois nyt tarkoitus että kävisin kerran viikkoon uimassa niin pitkälle kevääseen/alkukesään kun vain voin. Oli sen verran mukava liikuntamuoto, että tuota mielellään harrastaisi. Uimahallissa oon muistaakseni viimeksi käyny joskus yläasteella tai lukiossa ja kesäisin uiminen nyt on lähinnä vaan semmoista "pulikointia" :D
Eli ensi viikolla sitten taas uudelleen :)

Ja sitten jos ilahduttaisin teitä taas uudella masukuvalla :) Tänään poksahti täyteen 28+0, eli laskettuun aikaan olis tasan 12 viikkoa. Kuvan nappasin eilen, mutta eiköhän tuo samaa vastaa tänäänkin :D

27+6. Vähän hämärähkö kuva :)
Pesänrakennusvietti on alkanut välillä yltyä ihan mahdottomasti. Nyt mulla on kamala hinku muuttaa pois tästä kerrostalokämpästä johonkin rivitaloon tai omakotitaloon. En oikeastaan ikinä oo tykänny pahemmin kerrostaloasumisesta, vaikka kyllähän tää välille menettelee. Mut nyt kun oottaa pikkuisen tuloa niin... Silläpä ajattelin olla reipas ja viedä hakemuksen rivarikämppään, täällä kuitenkin saa niitä jonotella jonkun aikaa kun niitä ei aina vapaana ole. Jospa vaikka syksyksi sitten vapautus rivariasunto :) Toki jos aiemminkin vapautuu niin ei sekään haittaa, joskin ihan viimeisillään olevana tuskin muuttaa enää huvittaisi :D Lisäksi kun on tuo mieskin tuossa kuvioissa mukana, niin olisihan se mukava jos olisi vähän isompi kämppä kuin kerrostalokaksio.
Niin ja pääsisi samalla sitten eroon tuosta yläkerran naapuristakin. On meinaan aika raivostuttavaa joka päivä kuunnella kun se tyyliin varmaan remppaa tuolla jotakin. Hirvee ryminä ja kolina kuuluu, sitten se kävelee niin, että kuulostaa lähinnä siltä et se tulee tosta katosta läpi (toisinsanoen tömistelee hirveästi kävellessään). Vähän väliä myös pitää hanoja päällä, huudattaa telkkaria, raahaa tavaroita pitkin lattioita, sahaa jotakin (jep, yks aamu kuulu hirvee sahausääni)... Tottakai jokainen saa päiväaikaan tehdä mitä haluaa, mut väkisin tahtoo herätä kysymys että mitä ihmettä, kun noita samoja kolinoita on kuulunut joka päivä siitä asti kun muutin tähän (eli helmikuun alusta). Yleensä normaalielämisestä ei tollaista meteliä aiheudu :D

Peeäs, vielä kun yksi lukija klikkaa itsensä rekisteröityneeksi lukijaksi (eli 40 lukijaa täynnä) niin sitten se vois olla arvonnan tms. vuoro ;)

7 kommenttia:

  1. Uimisesta saa tosi herkästi tulehduksen alapäähän :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekin varmaan riippuu ihmisestä ja tulehdusherkkyydestä :) Toki raskaana tulehduksen saaminen on herkempää, mutta mulla ei oo ollu raskausaikana ongelmia asian kanssa. :) Tietty jos uimisesta tulisi jatkuvaan tulehdus niin sitten harkitsisin asiaa uudelleen :D

      Poista
    2. Jep mäkään en oo tulehdusherkkä (onneks!!) mut oon vaan kuullu niin monelta. :)

      Poista
  2. Jee arvontaa kehiin vaan! :) On muuten söpön mallinen tuo sinun masu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää laittaa kuun alussa arvontaa pystyyn :) Ja kiitos! :)

      Poista
  3. Kerrostaloelämä ei todellakaan ole mitään herkkua, itsekin odotan jo kovasti että pääsisin pois. Meillä on mm. uusi alakerran naapuri joka soittaa kitaraa ja laulaa JOKA PÄIVÄ, sen lisäksi osa asukkaista polttaa kovilla pakkasilla tupakkaa asunnoissa sisällä, jolloin tupakankatku tunkeutuu muihinkin asuntoihin. :\ Kyllä rivitalossa tai omakotitalossa asuminen on ihan toista luokkaansa, toivottavasti löydät pian uuden kotikolon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä en oo yhtään kerrostaloihminen :s Meillä yläkerran asukki lisäksi kopistelee matot parvekkeelta niin, että kaikki roskat on sit meidän parvekkeella -.- Toivottavasti uusi kämppä tosiaan löytyisi :)

      Poista

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.