maanantai 8. huhtikuuta 2013

ARVONTA!!

Nyt on poksahdellut se 40 lukijan raja rikki, joten jos nyt teille lukijoille laitettaisi pystyyn arvonta :) Koska lukijoissa taitaa olla kaikenlaisia lukijoita eli niitä jotka odottaa vauvaa, niitä joilla on jo lapsia ja niitä joilla ei ole lapsia, haluaisin tasapuolisuuden nimissä palkinnoksi jotakin semmoista, joka sopisi kaikille. Joten päädyin siis siihen, että arvonnassa palkintona olisi lahjakortti H&M:lle. Näin ollen voittaja voi tilanteestaan riippuen hakea lahjakortilla itselleen mieluista tavaraa, oli se sitten kiva vaate itselle tai jotakin omalle lapselle/tulevalle vauvalle :)

Sitten ne arvonnan kultaiset säännöt:

Jos olet rekisteröitynyt lukija (klikannut siis "liity lukijaksi"-painikkeesta, joko jo aiemmin tai nyt vasta) on sinulla kaksi arpaa.

Jos olet anonyymi lukija tai et ole itseäsi lukijaksi liittänyt, on sinulla yksi arpa.

EXTRA arvan voit saada, jos mainostat omassa blogissasi, että täältä löytyisi arvonta TAI vaihtoehtoisesti kommentoit muutamalla sanalla blogiani :)

Toisinsanoen, enimmillään on mahdollisuus kolmeen arpaan :) Arvonta alkaa NYT ja päättyy 22.4. klo 18.00! Arvonta aikaa on siis kaksi viikkoa.

Arvonnassa olet mukana, kun kommentoit kommenttiboksiin. Kommenttiin mukaan toimiva sähköpostiosoite ja se, monellako arvalla olet mukana (jos mainostat arvontaa blogissa, liitäthän mukaan myös linkin). Anonyymit lukijat keksikää jokin tunnistettava nimimerkki! :)

ARPAONNEA jokaiselle! :)

18 kommenttia:

  1. viime viikolla tulin vakkari lukiaks! Tais vetää sama harrastus vähän puolene muuta kuitenkin lukiana olen!:)

    VastaaPoista
  2. Olen lueskellut jo jonkun aikaa, on kiva ollut lukea kun ollaan suht samoilla viikoilla :) Tarkoittaneeko tämä sitten kolmea arpaa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säpon voit käydä kurkkaamassa profiilistani, jos satun voittamaan, en laita sitä tähän, koska olen ikävä kyllä saanut ikävää huomiota ihmisiltä, jotka yhdistävät profiilini, blogini ja sähköpostiosoitteeni.. :/

      Poista
  3. Osallistun KAHDELLA arvalla :) sposti: amsku89@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Heeei, täällä toinen hevosihminen, joka haaveilee vasta nyytistä. Blogiasi oon lukenut aktiivisesti ömh, vuodenvaihteesta ?

    Tykkään eniten samaistumisesta, avoimmuudesta ja kuvista. Kirjotat pikkasen liian harvoin, mutta tekstit on ylensä pitkiä ja mielenkiintoisia. :)

    VastaaPoista
  5. Oli pakko itekkin änkeä mukaan, osallistun kolmella arvalla. Tosta pääset postaukseen jossa mainihin sun arvonnasta. --> http://helijahellu.blogspot.fi/2013/04/mitas-me.html
    Säpö: sitruunio@gmail.com ;)

    VastaaPoista
  6. Mukana yhdellä, ja sitten vielä toisella kun kommentoin: Heppajutut on aina mukavia, ja Lulu-shettis on aivan ilmetty isänsä, jonka olen nähnyt muutaman kerran livenä. mataleena_pesonen(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Mukana! Mukava lueskella blogia, jossa mennään suurin piirtein samoilla viikoilla. Ei haittais, jos vähän useamminkin kirjottelisit tänne, mutta eipä sitä tietenkään kaikilla ole aikaa bloggailla 24/7 :D

    VastaaPoista
  8. Kahdella arvalla mukana! :)

    evejaron@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Kahdella arvalla mukana. postiamallalle(at)gmail.com

    VastaaPoista
  10. kahdella arvalla mukana :) andsomethingdaily@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Hei vaan!
    Kahdella arvalla mukaan.

    burtan(@)netti.fi

    VastaaPoista
  12. Yhdellä arvalla mukana :) Jenny, jenny-94@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Olen anonyymi. Säpö on mara.maranen@hotmail.fi Yhdellä arvalla mukana

    VastaaPoista
  14. Osallistun arvontaan, 1 arpa.
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Yksi arpa minulle, kiitos!
    Hiisukas (hiisukas@gmail.com)

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.