perjantai 12. huhtikuuta 2013

Pikaisesti kuulumisia

Olen ollut nyt hieman laiskahko tämän blogin suhteen, on vain ollut sen verran kipeitä päiviä, että ei ole oikein jaksanut bloggailla. Mutta koitan parantaa jatkossa, olisi tuossa muutama postausideakin hautumassa :)

Nyt tulin pikaisesti päivittelee kuulumisia, eilen kun oli käynti neuvolassa neuvolatätilla + sitten vauvan kasvun kontrolliultra lääkärillä. Laittelenpa taas tommoisen yhteenvetojutun tohon, suluissa siis edelliskerralta.

Rv: 31+0 (28+6)
Paino: + 1,1 kg edelliskerrasta
RR: 113/65 (113/62)
Pissa puhdas (puhdas)
B-Hb: Ei mitattu koska viimeksi oli hyvä (129)
Sf-mitta: 25 cm (24,5 cm)

Vauvan syke: 140 (134)
Tarjonta: rt (rt)
Vauvan paino: 1638 g (1182 g)
Lapsiveden määrä: normaali (normaali)
Liikkeet: ++ (++)

Tuossapa siis myös lääkärin ultraustuloksia, eli tarjonta, lapsiveden määrä, vauvan paino ja vauvan syke. Pikkuinen oli kasvanut hyvin ja enää ei tarvitse käydä kontrolliultrassa :) Lääkäri tarkisti vielä kohdunsuun/kaulan tilanteen myös, koska mulla oli tällä viikolla ilkeitä alavatsakipuja. Kohdunsuu oli kuitenkin kiinteä ja kiinni, joten ei ongelmaa. Lääkäri kuitenkin teki pikatulehdustestin joka oli sitten positiivinen, joten lääkekuurille. Eli ilmeisesti se uimahallissa käyminen ei nyt olekaan enää hyvä juttu, veikkaisin että sen takia on toi tulehduskin tullut :( Harmittaa hirveästi, koska uiminen oli ihan huippuliikuntaa. En kuitenkaan viitsi siellä sitten käydä enää, jos siitä aiheutuu vain tulehduskierre, ei sekään ole kiva. Onneksi liitoskivut nykyisin antaa kävelylle jo jonkin verran periksi, joten pieniä kävelylenkkejä jos rupeais tekemään. Ei kehtaisi ihan sohvan pohjallekaan jäädä.

Tämän viikon olen tosiaan vähän kipeänä ollut, alavatsakivut vaivasi, flunssaa koitti kovasti pukata ja selkä on ollut aika tohjona. Alaselkä varsinkin, hirmuisen kipeä aamulla sängystä noustessa :/ Lisäksi se on ruvennut naksumaan ilkeän kuuloisesti, vaikka naksahdukset ei kipua tuotakaan. Paikat vaan löystyy niin rupeaa sitten naksumaankin. Mutta hei, nyt ollaan jo 32:nnella raskausviikolla! :) Ulkonakin alkaa pikkuhiljaa näyttämään keväiseltä. Joskin tänään ikkunasta vilaistessa se keväinen sää tarkoittaa kyllä harmautta ja vesisadetta... Mutta kevättä kai sekin ;)
Lopuksi vielä massukuvaa. Kuva on maanantailta, eli 30+4 on viikkoja tuossa.

30+4

4 kommenttia:

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.