torstai 18. huhtikuuta 2013

Malttamattomuutta

Tänään alkoikin sitten uusi raskausviikko eli 33:nnelle raskausviikolle siirryttiin. Hurjaa, että tässä ollaan jo niin pitkällä :) 32 viikkoa täynnä, 8 jäljellä. Maksimissaan 10 viikkoa enää :) Mutta siltikin... Kamala malttamattomuus on tänään vaivannut... Ihan mahdoton suoraan sanoen :D Mulla tekis jo niin kovasti mieli päästä synnyttämään... Tahtootahtootahtoo. Toki erittäin kipeä selkä aiheuttaa sitä, että toivoisi tämän odotusajan jo pikkuhiljaa päättyvän. Joka yö kylkeä kääntäessä kuuluu nipsnaps kun selkä rutisee... Ihanaa. Joten minun puolestani pikkuinen voisi saapua tähän maailmaan heti, kun on vain täysiaikainen ja valmis. :D Toki näin ensisynnyttäjänä varmaan turha ees toivoa moista...

Tuli tänään myös ahkeroitua kotona, siivottiin isännän kanssa ja järjesteltiin. Lisäksi tehtiin selvää keittiön muurahaisongelmasta, niitä nimittäin on jonkun aikaa vilissyt keittiön puolella. Isäntä tosin hoiti myrkytyspuolen, myrkkyä ostaessakin nimittäin myyjätäti tokaisi että "parempi varmaan sitten antaa tuon sinun miehen hoitaa se myrkyttäminen, näin tuota sinun vatsaa ajatellen" :D
Mulla on myös tänään taas ollut aivan mahdoton sisustusvimma... Olisikin ylimääräistä rahaa sisustaa kämppää.
Huomenna pitää käydä juttelemassa vuokranantajan kanssa ja tehdä hakemus isompaan kämppään. Isännälläkin kuitenkin on lapsia ennestään, joten kaksio ei todellakaan riitä, vaikka lapset eivät isällään asukaan. Kuitenkin he varmasti käyvät kylässä ja sitten kun vauvakin saapuu, niin 57 neliötä käy ihan liian vähäksi. Kolmio siis laitetaan hakuun ja rivitaloon, vauvan kanssa se rivitalo on paljonpaljon parempi vaihtoehto :) Ihan jo noin vaunujenkin kanssa ajateltuna, itse jos yksin vaikkapa liikun niin hankala se on portaita vauvan ja vaunujen kanssa mennä.

Kovasti mulla on ollut tällä hetkellä stressiä taloudellisesti pärjäämisestä. Varsinkin nyt tämä kuu ja ens kuu tulee olemaan vähän kituuttamalla elämistä, mikä toki harmittaa :/ Äitiysloma toki alkaa ensi kuussa, mutta ensimmäiset äitiyspäivärahat tulee vasta kesäkuussa. Mutta se on ainakin tulevaisuudesta varmaa, että pikkuiselta ei koskaan tule kyllä mitään puuttumaan. Tämä mamma varmana pitää huolen siitä :) Onneksi lähipiirini auttaa varmasti mikäli vain tarvitsee.

Sitten taas asiasta kukkaruukkuun. Olin peräti voittanut kahden eri blogin arvonnassa, oli kyllä suuri yllätys :) Toisesta blogista voitin ihan ylisöpöt vauvan töppöset (joihin sai itse valita värit ja kaikki) ja toisesta ihanan Name It:in bodyn. Nyt kovasti siis postia odotellen ;)
Itse myös tuossa nettiä jonkun verran selailin ja löysin kyllä muutamilta sivuilta pari semmoista vaatetta jotka ehdottomasti pikku neidille haluaisin... :D Tässäpä niitä löytöjä:

Ihana haalari, jossa teksti "Been inside for 9 months" Tää oli musta aivan ihana ja tää aika varmasti lähtee myös tilaukseen sitten :) 

Aivan ihana yksinkertaisesti, rakastuin <3
Ihana muumibody :)
Suloinen jumpsuit vauvalle :)

Sellaista siis :) Tuotteet on Kappahlin, Lindexin, Baby Pandan ja Minimintin sivuilta poimittu. Sain muuten siskoltakin tänään suloisia vauvajuttuja lahjaksi, pitänee muutenkin ottaa valokuvia viime aikoina saaduista jutuista ja esitellä niitä hieman :) Mut nyt rupee tämä mamma kattoo Salkkareita joten nähdään :)

1 kommentti:

  1. Ihania nuo vaatteet! :) Ja teilläkin on kunnon pesänrakennusvaihe siellä vissiin menossa ;) Me ollaan ahkerointi siirretty tonne puutarhan puolelle.

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.