perjantai 30. marraskuuta 2012

Onnellinen, mutta hieman väsynyt tuleva mamma

Np-ultra on nyt sitten käyty ja olipa ihana nähä taas pikkuinen <3 Niskaturvotus oli 1,4 mm eli normaali :) Toki myöhemmin tulee vielä verikoetulosten ja tuon nt:n yhteenlaskettu riskiluku, mutta kätilö ainakin arveli että meillä ei mitään hätää :) Oi että olen onnellinen nyt! Kätilö kehui pikkuista hyvin aktiiviseksi, olikin hauska katsella kun lapsonen heilutteli siellä käsiään ja jalkojaan ja pyörähteli ympäri :) On se aina niin helpotus nähdä, että toisella on kaikki hyvin. Varattiin sitten jo seuraava ultra-aika, se on tammikuun 28. päivä ja sehän on jo sitten rakenneultra! :) Seuraava neuvola on reilun viikon kuluttua, 10. joulukuuta. Pari ultrakuvaakin nyt sitten alla, ne on taas valokuvat itse kuvista, kun ei ole skanneria. Pitää tosin jossain saada kuvat skannailtua koneelle kun kuulemma helposti haalistuu nuo ultrakuvat. Harmittaa kun jotenkin musta me saatiin mukaan hirveen huonot kuvat. Kyllä noista näkee, mutta minusta se kätilö otti parempiakin kuvia vaan ei sitten antanu niitä meille mukaan... :/ Toki oon iloinen nuistaki kuvista.

piti vähän yläreunasta suttailla ku näky omat sotut sun muut tuolla :D muuta siinä se pikkuinen köllii <3
<3
Ultra oli Kajaanissa, joten käytiin samalla sitten etsiskelemässä vähän tarvittavia tavaroita, mutta ei löydetty etsimäämme kuitenkaan. Tarttui mulle silti jotakin mukaan, nimittäin Maxi Kodintukussa oli tarjouksena 3 kpl kynsilakkoja vitosella, joten pakko oli...... :D Väritki oli niiiiiiin kivoja. ;) lisäksi sitten kisulille tarttui mukaan yksi lelu.

tuo vasen pinkki ei oikeasti ole nuin "haalea", vaan se on semmonen neonpinkki myös. Myös sininen ja keskimmäinen pinkki ovat oikeasti tummempia, kuva vaalentaa hieman.
Nyt olisi sitten työharjoittelukin virallisesti ohitse ja maanantaina olisi palattava takaisin koulunpenkille istuksimaan. Toisaalta joutaakin välillä, melkeinpä ollu ikävä koulua :D ainakin koulukavereita :) Meillä on pääasiassa hirmuisen mukava luokka. Itse olen ainoa tyttö meidän luokalla. Mutta poikien kans kyllä tulee juttuun, oikeastaan paljo paremmin kuin naispuoleisten.

Otsikkoon viitaten, tosiaan meinaan hieman olla väsynyt tällä hetkellä. Eilen simahdin sohvalle jo yhdeksältä... Työt on vähän väsyttäneet kyllä ja niiden vuoksi on ollut useina päivinä tositosi naatti olo. Välillä väsyttänyt niin, että tekee vaan mieli istua ja itkeä kun ei jaksa :/ Onneksi nyt saa viikonlopun levätä ja sitten kouluakin on vain pari päivää ja sit pitempi loma. Ja joululomaankaan ei enää ole pitkästi aikaa.. Joulusta tulikin mieleen että ei ole tullut vielä ostettua yhtään joululahjaa. Onneksi tässä on vielä jokunen viikko aikaa niin kerkiää kyllä :)

ps. olen muokkaillut nuita "hevosvoimia" ja "Pikkuinen&masu", sivuja, sinnekin kannattaa kurkkia ;)

pps. jos haluat naurut illalle, lue TÄMÄ. Jos olet kovin tosikko Twilight-fani, älä silloin lue :D tai miksei, mutta huumorilla sitten ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.