maanantai 19. marraskuuta 2012

Täällä taas

Paluu takaisin normaaliin viikkoarkeen on ollut tänään ainakin todella hankalaa. Viikonloppuna oli kauhea hulina kun isännän lapset oli meillä kylässä. Tuleva mamma ei oikein jaksanut, kauhea väsymys muutenkin ja sitten kolme lapsosta meidän "kaksiossa" (90 neliöinen ok-kaksio kylläkin, mutta kaksio silti :D), niin voimat loppui vklopun aikaan. Lisäksi kun nuo ipanat on semmoisia, että ne viikonloppunakin herää 8 aikaan, niin ei sitten itsekään saa pitempään nukkua. Lapsilla kun tapana on pitää siitä volyymitasosta huolta vaikka pyytäisi hiljaa olemaan :D. Ja sitten itsellä vielä saattaa ärtymystä olla havaittavissa... Mutta kunnialla selvittiin viikonloppu ja nyt saa huilatakin, kuitenkin tuohon pitää jatkossakin varautua kun lapset tulee meillä välillä olemaan ja sitten vielä lisää hulinaa, kun tämä tulokas tulee maailmaan :)

Oirerintamalla ei mitään uutta, kaikki aikalailla ennallaan :) Väsymys on kamala, mutta onneksi ainakin toistaiseksi pahoinvointi on vähentynyt huomattavasti. Jos iskee, niin se tulee illalla ennen nukkumaan menoa ja sopivasti tietysti se menee sitten nukkumalla ohi :D Toistaiseksi vielä ei oo tarvinnu nousta keskellä yötä vessaan, mutta vessassa ravaus on silti huomattavasti lisääntynyt normaalista. Niin ja mielialavaihteluita on alkanut tulla, tai ainakin sellaisia ärtymyspuuskia :D Tuossa toissavkloppuna karjaisin miehellekin suuttuessani, vaikka normaalisti en harrasta huutamista :D Onneksi mies yleensä ymmärtää nämä mielentilat :') Mielitekoja esiintyy välillä, mutta ei sellaisia suuria himoja mihinkään, vielä ainakaan.
Niin, reilun viikon päästähän se on jo eka kolmannes ohitse... Kyllä tää aika menee nopeasti :) Ja ensi torstaina sitten se np-ultrakin... Ja huomenna olisi käytävä niissä verikokeissa, hui ;o

Ja sitten jos siirrytään asiasta pahvilaatikkoon, olen tässä jokusen viikon miettinyt että mistä saisin uudet ja kivat talvikengät joilla ois hyvä kävellä ja jotka ois vielä suht edulliset. Niin, ja joissa olisi vartta. Ei tarvinnut sitten kaukaa etsiä, mies rakenteli viikonlopun yhdestä ulkovarastosta autotallia ja löysi sieltä tälläiset:



Nuo voi olla vuojelta nakki ja pottu, mutta ne on ihanat. Rakastuin. Putsaus, tuuletus ja valmista. Täydelliset, kestävät ja juuri passelit talvikengät juuri mulle. Ja vielä ilmaiset ;) Ja nuo on aivan huippumukavat jalassa ja todella hyvät kävellä. Lisäksi ei oo korkoa, sitä en nimittäin halunnnut :) En ole varma ovatko aitoa nahkaa, isäntä kyllä epäili että ovat. Sen parempi siis :)

Viikonloppuna sitten ahkeroin itse vielä itselleni lapaset. Löyty neulontaintoa ja lapaset valmistui parissa päivässä.

Väristäkin tuli aika kiva :) oli tarkoitus keksiä jotaki koristustakin mut ideoita ei ollut, toki niitä voi jälkeenkinpäin sitten lisätä :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.