torstai 8. marraskuuta 2012

Eka ultra!

Tänään oli viimein se kauan odotettu ensimmäinen ultra! :) Alakautta ultrasi lääkäri ja voi että sitä tunnetta kun näki sen pienen ensimmäistä kertaa! <3 Olin vissiin herkällä tuulella, liikutuin hirveästi ja muutama kyynelkin tuli valutettua... Ei sitä tunnetta osaa sanoin kuvailla :) Syke oli todella vahva ja reipas ja kuului selvästi. Pikkuisella oli pituutta 2,2 cm ja vastasi lähes viikkoja, nyt on 9+0 ja ultran mukaan oli 8+6. Ekat kuvatki saatiin ja pitää laitella ne tänne kunhan kerkiää :) Voi että, mä oon nyt niin kauhean onnellinen! Toivottavasti jatkossaki kaikki sujuu hyvin :) Seuraava on sitten np-ultra 29.11., joten sitä odotellessa sitten.

Muuten on sujunut kans ihan hyvin, ollaan miehen kanssa muutettu ja saatu kämppä jo mukavasti näyttämään kodilta. Siitäkin kuvia tulossa myöhemmin! On ollu ihana asua ihan omassa kodissa.
Raskausoireet on muuten sen verran muuttunu, et paha olo on vähentyny mut väsymys on kasvanu ihan hirveästi! Ei jaksa millään yli kymmeneen illalla valvoa :D

Tää jää nyt tälläiseksi lyhyeksi pikapostaukseksi, pitää toinen päivä väsäillä sitten parempaa postausta mutta nyt tuli kuulumiset ainaki kerrottua :) Onnellinen tuleva mamma jää lepäilemään, seuraavaan kertaan siis :)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa! <3 Eikös olekin hurjaa nähdä kuvaruudulta että sisällä kasvaa pieni ihminen? :)

    VastaaPoista
  2. Jep, se oli oikeasti ihan mieletön tunne :) nyt vasta oikeasti uskoo sen että siellä se pieni on :)

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.