sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Pakkasessa hevostelua

Tänään kävin ratsastamassa kirpeässä pakkassäässä. Oli kyllä virkistävää! Menin ilman satulaa, mutta ratsastuksen jälkeen totesin, että ilman satulaa ratsastelut saa tästä lähin rajoittua köpöttelyyn. Tuli inhottava paine alavatsaan, joten ravailut ja laukkailut saa jäädä. Satulan kanssa mennessä ei vielä mitään ongelmia, joten sillä lailla kärsii vielä kovempaakin mennä. Mutta tosiaan, ilman satulaa ei enää kovempaa menoa... Mutta alla nyt jokunen kuva tämän päiväisestä :) Älkää naurako, olen paksusti toppautunut :D (nimimerkillä toppahousut ja paksut talviratsastustoppahousut päällekäin ja paksu toppatakki jajajaja :D)

paksu poniki siinä :D

persalusena ollu satuahuopa valui selkäännousussa kivasti tonne toiselle puolelle, näyttää ku ois liian pieni tuo huopa :D (tai liian isomahainen putte)






hyvin joo tosiaan valunut toiselle puolelle tuo huopa :D

<3

Hellu

Palleroinen

Huomenna sitten takas koulun penkille istumaan. Pitäisi viettää kaksi yötäkin Nurmeksen puolella, voi olla hieman outoa. Tottunut nukkumaan isännän vieressä. Mutta ei jaksa edestakaisinkaan ajella, en ainakaan nyt kun karmea väsymys meinaa olla päällä. Tulisi aika pitkät päivät, kun koulua on 8-16, siihen reilu tunti molemmin puolin varata aikaa ajamiseen. Ei onnistu... Nooh, onneksi lyhyt viikko :)
Palailen varmaan päivittelemään sitten keskiviikkona tai torstaina, siihen asti, hyvää alkanutta joulukuuta kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.