maanantai 10. joulukuuta 2012

Solmussa.

Otsikko kuvaa hyvin viikonlopun tuntoja. Jokainen asia on viikonlopun aikaan tuntunut olevan pahasti solmussa ja perjantaina tein elämääni isosti vaikuttavan päätöksen. Erosimme mieheni kanssa ja voin sanoa että tuo päätös on ollut elämäni vaikein. En ala enempää purkamaan parisuhdettani julkisessa blogissa, mutta sen verran sanon, että suhteessamme asiat meni niin pahasti solmulle, että eriteille oli parempi jatkaa. Vaikka olen raskaana ja yksin tämä on minulle todella vaikeaa. Onneksi ympärilläni on paljon ihmisiä, jotka tukevat ja auttavat. Sama asia se ei ole, jos vieressä oisi se tärkein ihminen, mutta nyt oma jaksaminen oli niin lopussa, että näin on parempi :(

Päässä pyörii nyt miljoonia kysymyksiä, joihin ei tahdo löytää vastausta. Mietin turhiakin asioita, miten selviän niiden kanssa, vaikka tiedän, että asioilla on tapana järjestyä.

Positiivinen asia tällä viikolla oli postilaatikkoon tipahtanut kirje, jossa luki, että seulontatutkimuksissa (niskaturvotus + verikokeet) ei löytynyt mitään normaalista poikkeavaa, joten tarvetta jatkotutkimuksille ei ole. Eli terve pikkuinen kasvaa <3 Huomenna sitten neuvolassa käynti, saas nähdä mitä juttuja tällä kertaa läpi käydään ja jutellaan.

Nyt taas ensi viikoksi lähden opiskelujen pariin, joten saa nähdä milloin tänne taas palailen päivittämään. Toisaalta nyt on sellainen fiilis luultavasti hetken, että en ihan äkkiä jaksa kirjoitella :/
Mutta palaillaan kunhan ajatukset, asiat ja aika antaa myöten :)

6 kommenttia:

  1. Teillekin tuli ero. Haluatko jutella jonkun kanssa? Itse samassa tilanteessa. Raskaana ja yksin. Ota yhteyttä vaikka tuonne mun sähköpostiin profiilissa niin katsotaan :)

    VastaaPoista
  2. Ikävä uutinen, pärjäilehän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän tää tästä pikkuhiljaa :)

      Poista

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.