perjantai 30. elokuuta 2013

Sekalaista höpinää

Ulkoasua, kuten ehkä huomaattekin, tuli hieman muuteltua. Vielä en ole aivan tyytyväinen, mut fiksailen tuota kunhan on paremmin aikaa, plus että pääsen koneelle, tällä tabletilla tuo on aika mielenkiintoista :D Bannerinkin ajattelin viimein vaihtaa päivitetympään versioon ja muutenkin blogi sai hieman väriä.

Meille ei muuten (taaskaan) mitään sen kummempaa. Neiti on vedellyt nyt muutamana yönä taas 7-8 tunnin unia putkeen, kelpaa mulle. :) Osais vaan itekin mennä nukkuu samaan aikaan :D 

Siskon kanssa olen käynyt talleilemassa joka päivä, Olivialla lähinnä ratsastellut. Tänään otin yhteyttä Olivian entiseen omistajaan (ei siis häneen jolta ostettiin, vaan sitä edelliseen) ja sain selville paljonkin tamman historiasta. Mm. sen, että se on peräti heA tasoiseksi koulutettu :o Siistiä, kun vaan saapi tamman mieliin joskus ko. asiat muistumaan :D Toki nythän sillä ei lihaksia oikeastaan oo, joten rauhassa edetään :)


 
JA HEEEI, edelleen niitä kysymyksiä tulemaan tonne kysymyspostauksen puolelle, KIITOOS :)


Loppukevennykseksi, leivoin sämpylöitä eilen, tein löysemmän taikinan jotta tulis pehmeempiä sämpylöitä... Noh, sämpylät oli pehmeitä, mutta ne hieman levahti...: 

jos hakis mastechefiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.