sunnuntai 11. elokuuta 2013

Banaanilettuja ja viikonloppua

Tein tänään kokeeksi kaikkien hehkuttamia banaanilettuja, joiden ohje on siis "typerän" yksinkertainen, 1 kananmuna ja 1 banaani(sekoitussuhteet tosin voi vaihdella, joissain ohjeena 2 munaa ja 1 banaani. Itse laitoin 1 banaanin ja 2 pientä kananmunaa), ne sekaisin ja pannulla paisto (toki voi muunnella ja ite laitoin vaniliinisokeria sekaan). Lopputulos oli...pettymys. Musta noi letut on yliarvostettuja :D Ne ei ollu mitään namsuperherkullisia, ei kyl pahojakaan, mut tuskinpa teen toisen kerran.. Edes tuoreet mustikat ja tomusokeri ko. lettujen kera eivät pelastaneet tilannetta. Ehkä vika oli banskuissa taikka itse paistajassa, mut plääh, ei ollu mun juttu nuo lettuset.

Viikonloppu on meillä muutoin sujunut ihan normaaliin malliin, ei olla sen kummoisempaa tehty Viivin kanssa. Mun kummit tosin olivat käymässä Kuhmossa, he asuvat siis Salossa. Oli ihan mukavaa nähdä heitä pitkästä aikaa. Ensi kesänä olisi ehkäpä tarkoitus sitten vierailla heidän luonaan, kun Viivikin on jo vuoden vanha.
Viikonloppuna btw mulla oli hoidossa äitini kisu Tomppa. Sai oma kissani Ninja vähän seuraa, joskin Ninjalla tais mennä välillä vähän hermot rasavillin kissanpennun kanssa :D

Tomppa
Loppuun nakkelen nyt vielä kuvia, tuossa yksi päivä kapusin taas Olivian selkään. Yläpalkkiakin (sivut siis) muuten on päivitelty.


Olivialla ratsastelu on toistaiseksi vielä pelkkää humputtelua, koska tamma on suunnilleen seissyt viimeset 4 vuotta ja kun on vasta varsonut :) palautellaan siis juttuja pikkuhiljaa mieleen, Olivia kuitenkin on ilm. ihan heB tasolle kouluteltu.




Ja lopuksi vielä pikku Viivi :)




4 kommenttia:

  1. ihana blogi, ja kivan isoja+selviä kuvia! turhan vaalea tausta on minun makuuni mutta liityin lukijaksi :)

    http://puttejapuoliverisia.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) ulkoasua pitäisikin muokkailla, kun vaan jaksas ja viitsis ryhtyä moiseen :D mut tervetuloa lukemaan :)

      Poista
  2. En oo koskaan kuullut noista banaaniletuista ja pakko myöntää että mielenkiinto heräs vaikkei kovin maukkaalta kuulostakkaan! :D nopealla vilkaisulla blogisi vaikuttaa mukavan monipuoliselta ja samalla myös hieman erilaiselta! Taitaakin mennä koko yö blogiasi selatessa, ja eihän sitä tiedä vaikka uusi lukijakin ilmestyisi yön aikana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi olla että vika oli paistajassakin :D ajattelin kokeilla vielä uudelleen noita kuitenkin, ehkä hieman muuntelen reseptiä :)

      Poista

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.