keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Heppailuja

Sunnuntaina kipusin taas pitkästä aikaa hevosen selkään. Oli melko lämmin päivä, joten ei kovin kauaa tullut ratsastettua, mutta vähän aikaa kuitenkin :) Mentiin Helunan kanssa kouluvääntöä tossa pellolla, hevonen oli kyllä notkea ku näkkileipä ja laiska ku mikä, mutta kivaa oli silti ;) Niin ja kuskillakin kyllä istunta pissii joka kuvassa, mutta nooh... Syksyn mittaan takasin tunneille ollaan menossa, joten eiköhän sekin siitä sitten :)



Mikä asetus? Ja mikä eteen-alas ratsastus?

Vissiin on omat kädet mielenkiintoiset...

ööö..
Tänään sitten taas kipusin Olivian selkään, mentiin vaan kymmenisen minuuttia. Olivian varsa, jota Nipsuksi kutsumme, oli hieman ihmeissään että miten se ihminen nyt tonne mamman selkään kiipesi... :D Olivia meni ihan kivasti, kuvia ei kyllä nyt oo kun sisko ei muistanut kuvailla ja tiputti kameransakin sinne jorpakkoon... Onneksi se löytyi kuitenkin ehjänä :D
Pitäisi joku päivä saada aikaiseksi kirjoittaa joku hieman tarkempi postaus hevosista. Niin ja joku päivä taidan myös tehdä nuo pari haastetta jotka olen saanut. :) Mutta loppuun nyt vielä heppakuvia. Huomenna luultavasti luvassa sitten neuvolakuulumisia, neiti saa ekan rokotteensakin, eli sen rotarokotteen :) Neitil muuten on ollut nyt parempi kausikin menossa, ei oo paljo nyt itkeskelly ja huutanu iltaisin, masuakaan ei oo pahemmin vääntäny :)

Nipsu vetää rallia

ponimus

Lulu järvessä, hauskaa näyttää olevan :D

Meidän lauma

Heluna


Olivia ja Nipsu

Nipsukka



Peeäs, kaikki kuvat (c) Heli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.