maanantai 15. heinäkuuta 2013

Leikitään, että tässä on otsikko

Pahoitteluni hiljaiselosta(ja otsikosta :D), on vaan hieman kiireistä nyt tämä arki :) Meillä on kuitenkin sujunut ihan mukavasti tytön kanssa ja olimme viikonloppuna ystävieni luona Kajaanissa. Oli mukava ja rentouttava viikonloppu, tälläistä onkin tullut kaivattua. Neitikin tykkäsi :)

Jenni ja valloittava Demi-koira
Keskiviikkona meillä onkin aika lääkärille. Neidillä on lääkärintarkastus ja minulla jälkitarkastus. Jospa sitä pääsisi pian heittämään talviturkinkin :D
Lauantaina sitten onkin ristiäiset, pitäisi itse vielä leipoa kakku sinne :) Muut tarjottavat tekee neitin mummi sekä oma tätini. Papin kanssa juteltiin viime perjantaina jutut läpi ja valitsin virret ym. Siskoni on sylikummi, yhteensä kummeja on 5 kpl.

Tänään sain pari tuntia omaa aikaa kun tyttö oli isänsä kanssa. Käytin ajan hyödykseni siivoamalla, käymällä suihkussa ja muuten vain rentoutumalla :) Perhetyöntekijäkin muuten soitti perjantaina, aikoivat ottaa ens viikolla uudestaan yhteyttä, kun ovat nyt kumpikin työntekijä lomalla tämän viikon. Sanoi kuitenkin, että ehdottomasti saa apua :)

Tuli nyt hieman sekava postaus, mutta kuitenkin :D Me lähdemme nyt neitin kanssa ilostuttamaan ensin "varamummun" luo ja sitten siskoni luo :) Neidin "varamummu" on siis ystäväni äiti :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.