maanantai 22. heinäkuuta 2013

Ristiäiset, pikku yllätys ja päässä pyörivä kysymys

Ristiäiset oli siis lauantaina ja ne sujuivat oikein mallikkaasti :) Valitettavasti minulla ei vielä ole kuvamateriaalia sieltä, koska kaikki kuvat ovat kavereiden kameroissa :D Mutta lupaan, että kun kuvia saan, teen pienen kuvapostauksen sitten :) Nyt neidillä kuitenkin sitten on nimi ja viisi ihanaa kummia. Jaa niin, mikäkö se nimi sitten on? Hänestä tuli siis Viivi Ada Elina :) Nyt voikin sitten alkaa puhua neidistä hänen etunimellään, niin ei tarvii aina pikku neidiksi kutsua ;)

Pikku yllätys odottikin meitä la-su välisenä yönä uuden hevosemme Olivian karsinassa. Nimittäin siellä oli pieni ja mahdottoman suloinen varsa! :) Tiesimme kyllä varsaa odottaakin, mutta ei arvattu että se nyt jo varsoisi, illalla nimittäin Olivia söi iltaruokansa normaalisti ja kaikki oli muutenkin ihan normaalisti eikä merkkejä varsomisesta ollut lainkaan.
Oliviasta pitää muuten tehdäkin joku kerta esittelypostaus, mutta näin lyhyesti, se on siis uusi hevosemme, 10-vuotias lämminverinen, väriltään tummanruunikko. Luonne on mitä mahtavin :) Ja "kaupanpäälle" tosiaan nyt tuli sitten vielä pieni orivarsa :D

pikku poitsu ekana päivänään ulkona
Päässä pyörivä kysymykseni liittyykin sitten Viiviin. Alan olla vahvasti sitä mieltä että tytöllä on ainakin lievänä koliikki. Muutaman kerran on nyt iltaisin sattunut, että Viivi on monta tuntia huutanut, eikä mikään oikein auta. Yhtenä iltana parhaimmillaan huusi reilun neljä tuntia.... Eilen illalla/yöllä huusi myös jonkun kolmisen tuntia ja aamuyöllä tunnin. Siinä mielessä ajattelen tämän olevan koliikkia "lievänä" koska huutaminen ei ole joka iltaista. Itkeskelee kyllä päivittäin, mutta noita huutoiltoja ei ole niin usein.. Toki voi olla jotain muutakin kuin koliikkia, vaikkapa allergiaa? En kuitenkaan ainakaan vielä ole osannut yhdistää, että huutaminen tulisi jostakin tietystä. Pitänee varmaan sitä seurata ja ensi kerran myös neuvolassa kysyä asiasta.


9 kommenttia:

  1. Ihana nimi ja mukavan kuuluiset ristiäiset. Ikävää vaan tuo itkeskely mutta onneks se loppuu sitten viimestään 3kk iässä. :)

    VastaaPoista
  2. Koliikiksi lasketaan, jos itkua on vähintään 3 tuntia, 3 kertaa viikossa 3 viikon ajan(kohan se oli). Joten koliikiksi laskisin.. Petjalla sitä oli huomattavasti enemmän, mutta uskon Viivin ikuisuuden sitä surullisen-kuuluisaa koliikkia olevan.. :/ muista vaan ottaa apu vastaan jos sitä tarjotaan, varsinkin huutoiltoina ! Ja tosiaan onneksi se ei loputtomiin kestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *itkuisuuden. Hitto tän samsungin kans

      Poista
    2. jep, mulle on jo iso apu olla vertaistuestakin, helpottanu esim sinun kanssa jutella :) ja tosiaan onneks on ollu nyt apua saatavilla :)

      Poista
  3. Ihana. Nimen neiti sai! :) meilläkin on ristiäiset ensi sunnuntaina. Ootteko vaihtanut d-vitamiini tippoja/muuttanut annostusta tai jotain muita tippoja tai korviketta? Se vois myös olla syy itkuun, tai ootteko vaihtanut pesuainetta jos vaatteet aiheuttaa ärsytystä? Tylsää jos tytsyllä on koliikki, mutta "onneksi" tää vauva aika on niin lyhyt että ei tarvitse sitä itkua ikuisesti kuunnella. Paljon jaksuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. d-vitskut on alusta asti olleet jekovit, joten ei ainakaan siitä. samaten pesuaineet on samat koko ajan. masuhan se aika varmasti aiheuttaa ton ku iltasin aina neitil masu lorisee :/ mut tosiaan onneks koliikki ei ikuista oo :)

      Poista
  4. Mä taisin jo kaikki itkuisuutta ja mahavaivoja mahd. helpottavat vinkit kertoakkin.. Halusin vaan täälläkin tulla sanomaan että ihana nimi, ihana Viivi :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, nii ootki kertonu ja on niistä kyl apuuki ollu :) ja Viivi kiittää :) ♥

      Poista

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.