keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Kuulumisia

Eilen kävimme taas neitin kanssa neuvolassa ja painoa oli tytöllä jo 3900g! :) Pituuttakin oli tullut sentti lisää, eli nyt neiti on 53 cm :) Alkaa tosiaan pienimmät 50 koon vaatteet jäädä pieniks. Tänäänkin käytiin sit neuvolassa, mutta käynti koski vain minua. Nevolatäti mittasi painon (62 kg, viisi kiloa siis vielä jäljellä), verenpaineen (117/62) ja hbn (142!). Juteltiin siinä samalla niitä näitä ja sovittiin että neuvolatäti laittaa pyynnön perhetyöntekijälle, että hän ottaisi minuun yhteyttä. Pyysin tätä siis itse, että saisinko neuvolan kautta jotakin apua, nyt kun yksinhuoltaja olen. Perhetyöntekijä sitten ottaa yhteyttä minuun ja hän varmaan muutaman kerran viikossa sitten käy meillä apuna minulle. Minusta kiva kun on tälläinen mahdollisuus, helpottaa varmasti omaa arkea :) Ja tässä tilanteessa mielellään ottaa kaiken mahdollisen avun vastaan.

Ja niin, sitten tähän tilanteeseen. Tosiaankin yksinhuoltajaksi tässä nyt päädyttiin. Eroaminen oli yhteinen päätös, pitenmän aikaa jo mennyt huonosti meidän suhteessa, joten sinällään ei mikään yllätys ollut. En nyt kuitenkaan ala isommin asioita erittelemään ja kertomaan täällä, kuitenkaan nämä asiat ei julkiseen blogiin kuulu. Erosimme kyllä sovussa ja hyvä niin. On helpompi sopia tytön asioistakin jne. Ja tytön isä kyllä tulee olemaan neitosen elämässä mukana mahdollisimman paljon.

Nämä pari päivää ovat sujuneet ihan mallikkaasti kaksisteenkin. Toki tulee hieman haastetta, kun ei oo toista käsiparia apuna, mutta onneksi kotitöitä ehtii tehdä siinä välissä kun neiti nukkuu. Ja niin, jos se perhetyöntekijäkin saadaan, niin sitten helpottuu enempikin. Ja oma tukiverkko on myöskin laaja, joten apua varmasti saa.

Tässäpä nyt oli hieman meidän kuulumisia, palailen taas joku päivä :)


1 kommentti:

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.