perjantai 28. kesäkuuta 2013

Meidän päivä

Ajattelin tehdä kokeeksi tälläisen postauksen meidän päivästä. Voi olla että tulee ihan tylsä postaus, mut kokeillaan ;D

8.20. Neitokainen herättelee syömispuuhiin. Vaihdetaan ekaks vaippa ja sit mennään takaisin sängylle köllöttelemään ja ruokailemaan. Neiti syö ja sen jälkeen nukahdetaan molemmat uudelleen.

11.00. Herään itse ja nousen ylös, neitokainen saa jäädä vielä nukkumaan. Kasaan itselleni aamupalaa ja linnottaudun koneelle tutkimaan Facebookkia ja blogeja.

12.40. Neiti heräilee uniltaan syömään taas, nukkuikin oikein hyvät, lähes neljän tunnin unet :) Neitosen syötön jälkeen jätän hänet isukin hoiviin ja lähden itse isännöitsijän juttusille asunnonvaihtoasioita hoitamaan. Tarkoitus olisi päästä nyt sitten elokuun alusta muuttamaan rivitalokämppään, ihanaa :)

13.30. Palailen asioiltani takaisin ja neiti ilmoittaa taas haluavansa syödä. Viihtyy tissillä 5-10 minuuttia ja sitten mamma sitaisee itselleen kantoliinan ylle ja neiti liinaan. Sammuu liinaan kuin saunalyhty... Vähän ajan päästä joudun purkamaan liinan pois, kun tulee niin kuuma. Ei kovin hyvä näin helteellä tuo liinailu. Huutohan siitä tulee kun pitäää liinasta pois ottaa, joten sohvalle itse köllölleen ja neiti köllimään rinnan päälle. Siihen nukahtaa ja mamma töllistelee samalla telkkarista hömppäohjelmia.

Siellä köllötellään <3

15.15. Laittelen pyykit koneeseen ja koneen pyörimään. Sitten järjestelen makuuhuonetta ja neidin vaatelipastoa, joka onkin melkoisessa sotkussa (kukahan lie jotain vaatekappaleita sieltä etsinyt....). Huomasin, että neidillä on hirvesti pinkkejä vaatteita :D
Syön pikaisesti pari palaa leipää ja banaanirahka pilttiä ja neitikin sai taas käydä hieman ruokailemassa.

16.00. Lähdemme kyläilemään siskoni ja hänen miehensä luo. Sitä ennen piipahdan pikaisesti kaupassa hakemassa syötävää ja juotavaa. Kaupassa on ärsytävän paljon porukkaa, onneksi on kuitenkin monta kassaa, joten ei ole kamalan isot jonot.

16.45 Ollaan siskon ja hänen miehensä luona ja päätetään siskon kanssa käydä pikkuinen lenkki käppäilemässä. Neiti siis taas liinaan ja menoksi. On tuo liina jännä vekotin, prinsessa sammu taas lähes samantien kun liinaan lykkäsin :D Ei tehty kovin pitkää lenkkiä kuumuuden takia, mutta jonkinlainen kuitenkin. Lenkin jälkeen neitoselle vaipanvaihto ja syömishommia jälleen.




20.00. Pikkuneiti jäi isin syliin lepäilemään kun me siskon kanssa lähdemme ottamaan hevoset sisälle. Kumpikin hevosista tulee kiltisti huudettaessa, mutta poni jäi taas palloilemaan pusikkoon, päätettiin antaa sen tulla omin nokkinensa turpinensa talliin. Tallissa pollejen kuvaussessiota hetken ja sitten iltasapuskat turvan eteen. Tallissa käynnin jälkeen lähdetään käymään isännän kanssa kaupungilla pikaisesti, neiti jää siksi aikaa kummitätin hoiviin.

putte tulossa...

Bongaa poni

omnomnom

söppänä


saisko jotain? 

ponski. ja tässä näkyy ihanasti nuo minun vyötärölle jääneet makkarat -.- noo, jospa ne siitä lähtis :D
Heluna rouvaa ei paljo kuvailut kiinnostanu...


22.30 Neidin iltaruoka aika jälleen. Neiti yleensä käy näihin aikoihin monesti syömässä ja viimeistään puolen yön aikaan rauhoittuu sitten yöunille ja nukkuu jonnekin kolmeen-neljään saakka ja herää sitten syömään.

ei oo enää niin pienen näköinen neiti :)

Tylsä päivähän meillä hieman oli, ehkä toteutan tälläisen postauksen toiste kunhan on vähän enemmän actionia päivässä :D Kaikkia neidin vaipanvaihtoja ja syöttöjä en tähän kirjoitellut, kyllä niitä usemminkin oli ;) Näin helteellä tahtoo vähän useammin syödä, tietysti kun kuuma on niin tuleehan se pienelläkin jano. Ja noissa pitkissä väleissä (16.45-20.00 ja 20.00-22.30) oli kaikenlaista hengailua ja nukkumista yms :) Mutta sellaista tosiaan meillä tänään.

1 kommentti:

  1. Ihana, niin ihana pieni vauva <3
    Itekkin jo odottelen malttamattomana omani saapumista, mihin on vielä puolet jäljellä.

    Kiitos kun liityit lukemaan blogiani.

    Nilani

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.