lauantai 4. toukokuuta 2013

Elämän pieniä iloja ja pientä pohdintaa

Elämän pieniä iloja tänään tälle mamalle oli se, kun pääsi käymään pienellä ratsastuslenkillä suomiputella :) Lisäksi käytiin siskon tammalla kärryttelemässä. Niin ja ihanaa halipusuponiakin sai rapsutella. Miten voikaan shetlanninponi olla niin suloinen? Varsinkin tuo meidän Lulu, se on aina semmoinen lutusen näköinen jota tekee mieli halia ja pussailla... :D Siitä tulee varmasti oiva poni pikku neidille, kunhan neiti kasvaa sen verran, että hänet voi Lulun selkään laittaa :)

Onnellinen mama ja aasin näköinen suomiputte :)
Halipusuponi :)
Viikonloppua ollaan vietetty mieheni lasten kanssa ja mukavaa on ollut. Kivaa noiden kanssa on touhuta ja miehen tytärtä käytinkin tänään heppailemassa, kun sekin on melkoinen heppatyttö :) Muutenkin, inhottavan kipeästä lonkasta huolimatta, on ollut mukava ja leppoisa viikonloppu.

Pientä pohdintaa sitten viittaa hieman tämän päivän pohdintoihini valokuvista. Kun prinsessa syntyy, hänestä tulee varmasti paljon otettua kuvia. Mutta sitä olen kovasti miettinyt, että miten paljon kuvia uskaltaa laittaa nettiin? Itse olen hieman sitä mieltä, että en rajattomasti tahdo jakaa lapseni kuvia nettiin, koska niitähän ei tunnetusti välttämättä saa pois sieltä enää koskaan. Toki varmasti Facebookkiin tulee jokunen kuva laiteltua ja varmasti tänne blogiinkin. Ehkä enemmän laittelen sitten neitosesta semmoisia kuvia, joissa olen itse hänen kanssaan, enkä niinkään viljele paljoa kuvia joissa prinsessa on vain itse. Facebookissa onneksi kuvien näkyvyyden voi rajata melko hyvin, mutta esimerkiksi tälläisessä julkisessa blogissa kuvat ovat kaikkien nähtävillä. Miten muut äidit, miten olette miettineet tätä asiaa?

8 kommenttia:

  1. Blogiin jokunen kuva sillee "tässä tää nyt on" ja ei juur välttämät yksin ja fabeenki maltilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, maltilla kun laittaa niin varmaan se on hyvä :)

      Poista
  2. Mä varmaan laitan facebookkiin enempi kuvia kavereiden nähtäville ja sitten blogiin varmaan sitten harvemmin ja vähemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin voi olla että facebookkiin tulee enempi, kun niiden näkyvyys on helpompaa rajata siellä. Blogiin kyllä toki tulee varmasti jokunen kuva, mutta ne käynee tiukan seulonnan ennen julkaisua :D

      Poista
  3. Mä mietin asian niin, että laitan nettiin sellaiset kuvat jotka hän itsekin ehkä aikuisena itsestään laittaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on muuten hyvin ajateltu! :) Tällä ajatuksella voisi itsekin niitä kuvia laitella.

      Poista
  4. Mä varmaan laittasin sellassia tiukan pohdinnan jälkeen päätettyjä kuvia. Mut toisaalta jotkut uimaranta, vaipanvaihto jne kuvat on ihan pannassa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sama täällä, mitään vaipanvaihto/kylpy yms kuvia en varmasti laittele. Toisaalta tuskin tulee hirveästi sellaisia kuvia otettuakaan :D Muutenkin oon välillä niin onnettoman laiska kameran kanssa, mut pitää kuitenkin vauva-ajalta yrittää ottaa paljon kuvia jotta jää sit muistoja itelle :)

      Poista

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.