tiistai 14. toukokuuta 2013

Ei-mitään-päiviä ja hepostelua

Täällä on vietelty sellaisia "ei-mitään"-päiviä, lähinnä tullut kuhan vaan oltua ja flunssaa paranneltua. Flunssahan se iski sitten ihan "rytinällä" päälle viikonlopuksi, nenä vuoti ihan kunnolla, sai hangata nenän ihan rikki ja punaiseksi. Äänikin katosi melkein kokonaan ja supisteli normaalia enempi. Henki ei tahtonut kulkea huonostikaan, lähellä jo oli että pitääkö tässä lisähappea tai jotain helpotusta hakea tk:sta. Nyt onneksi aletaan olla jo voiton puolella. Nenä tahtoo vielä vähän tukkoon mennä ja yskä on tosi inhottava, mut jospa se tästä pikkuhiljaa! :) Viikonloppuna muuten ajattelin, että onneksi ei ollut vielä laskettu aika siinä lähellä, kamalaa ois ollu sellasella ololla lähteä synnyttämään!

Eilen kävin sitten siskon kanssa "perukkailemassa" ja hyppäsin vielä hevosenkin selkään. Ah, se on kyllä niin terapiaa! Kivut häviää kokonaan, ei satu selkään, ei nivusiin, ei mitään. Ei supistele (toisin kuin esim kävellessä) ja hevosen käyntiaskel on niin rentouttava ja mieli taas virkistyi kummasti. Vielä muuten pääsee ihan hyvin hevosen selkään, alastulo sitten tapahtuu jo etuperin ja sisko varalta ottaa vastaan :D Niin, ja omat heppailulenkit menee sitä rataa, että minä matkustan vaan hevosen kyydissä ja siskolla on hevonen narun päässä kaiken varalta :) Vaikka tuo Heluna-tamma onkin melkoinen terapiaratsu ja luottohevonen :) Ratsastelun jälkeen sitten hoidettiin ja harjailtiin meidän shettis, siinä sai sitten sitä poniterapiaa ;)
Kaksi ekaa kuvaa on muuten siskon blogista napattu, loput kaksi minun ottamia :)

Terapiaheppa Hellu
Poniterapiaa
Kaverukset raapustelemassa
Yksi pieni söpö poni
Huomenna olisi sitten taas lääkärineuvolaa, synnytystapa-arviointi nimittäin. Hui, vähän toisaalta jänskättääkin :) Vaikka uskoisin kyllä että paikat on mulla semmoiset että alateitse synnytys onnistuu hyvin. Koskaanhan tietysti ei voi tietää, mitä synnytyksessä käy. Mutta huomenna siis tulenee sellaisia kuulumisia sitten, sikäli mikäli joudan kirjoittelemaan. Lisäksi neuvolatätillä käväisen mutkan niin tsekkaillaan ne minun hb-lukemat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.