maanantai 29. lokakuuta 2012

Heppailua ja eka neuvola

Viikonloppuna, tai no sunnuntaina, kävin kotosalla pikkuisen heppailemassa. Käytiin siskon kanssa ajamassa pulleroponilla lenkki, oli kivaa, joskin kärryillä meinaa aina tulla vähän kylyyyymä :-D Sen lisäksi kävin taluttelemassa omaa papparaista. Olisi muuten voinut kivuta selkään, mutta papalta puuttuu kenkä + sillä on vielä kesä"renkaat" alla. Tiistaina käy kengittäjä laittamassa talvipopot sit alle. Mutta pappaki oli innoissaan kun pääsi vähä käppäilemään :-) Alla vklopusta kuvia :-)

Pullean ponin kärryillä...

Pieni pallero♥
Mamman komistus ♥

Juu, hevoseni on aika fiksu toisinaan....

söppänä :)
Tänään aamulla oli sitte eka neuvolakäynti. Viikotki varmistui, nyt on menossa 7+4 :-) Neuvolatäti oli ihana, todella mukava ja ystävällinen. Kyseli kaikki mahdolliset, mittaili verenpaineen, täytteli neuvolakorttia ja jakeli mulle todella ison kasan lippuja ja lappuja, sain Vauva-lehden ja muita lehtiä ja kirjoja :-D Uusi aikaki varattiin, se on jo 8.11. eli ensi viikolla. Se on aika lääkärille ja samalla siinä on ensimmäinen ultra ♥ Jänskättää jo nyt :-) Verenpaineet mulla muuten oli tosi matalalla, 103/55 :-D Tosin aina on mulla ollu todella matalalla (kerran oli yläpaine 99 o_O). Missään ei ollu mitään probleemia ja toivotteli vaan onnellista odotusaikaa :-) Nyt tän alkaa oikeasti käsittää silleen todelliseksi. Ja varmasti vielä jos ekassa ultrassa jotaki näkyy nii sitte vielä enempi :-)

Muuten sit on kans menny ihan jees, joskin nyt oon useampana yönä heränny pahoinvointiin. Yleensä aamuyöstä, sit pyörin siinä 15-20 min ja nukahan uudelleen. Outoa.
Mut hyviä uutisia sen verran, että päästään isännän kanssa muuttamaan tällä viikolla, saatiin omakotitalo vuokralle♥ Talo oli aivan ihana, rakastuin siihen. Odottelen innolla et pääsee sisustamaan yms... :-D

Joo, semmoista tällä kertaa siis, ens kertaan taas ;-) Ja hei, jos joku lueskelee näitä joskus nii klikkailkaapa tuolta postauksen lopusta aina tuota "luin" nappulaa, thäänks :-)

4 kommenttia:

  1. Tosi nopeasti sait tuon ensimmäisenkin neuvola ajan! Itellä eka neuvola vasta huomenna rv 9+1.

    VastaaPoista
  2. Mites sulla on noin aikaisten jo ensimmäinen ultra? :O Ei kai tuo niskapoimu-ultra voi vielä olla?

    Minullakin oli ensimmäinen neuvola samoihin aikoihin, olisinko ollut seitsemännellä viikolla :) Muita blogeja kun lukee, tuntuu että ensimmäinen neuvola on tosi myöhään, joskus viikon 10 paikkeilla. Minusta on se on aika myöhään esim. ruokarajoituksia ajatellen.

    Onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista
  3. Joo neuvolan sain kyl äkkiä, soitin sinne heti ku tein positiivisen testin, eli kolmisen vkoa sitte, nii se neuvolatäti varas sen sit toho :) Ja joo ei oo niskapoimu-ultra, lääkäri vaan tutkii ja kattoo ultralla joko löytyy sydänäänet, eli ilmeisesti joku varhaisraskaudenultra tai jotaki :) Sillo ku on tuo nii sitte varataan np-ultraan aika yms :) Mitä oon käsittäny nii tääl päin on haluttaessa aika tiivistä tuo neuvolassa käynti ja raskauden seuraaminen, sinänsä ihan kiva juttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh, aika hyvin! Täällä päin saa maksaa yksityisellä että pääsee varhaisraskaudenultraan.. Oon ehkä hieman kateellinen :O Neuvolassa kyllä käydään suhteellisen useasti, lääkäriä en ole vielä kertaakaan tavannut. Niskapoimu-ultrankin tekee kätilö ja lääkäri tulee katsomaan vain jos jotain poikkeavaa löytyy. Sydänäänet kuunneltiin joskus viikolla 10 dopplerilla neuvolassa.

      Poista

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.