tiistai 23. lokakuuta 2012

#1 Esittelyä

Tästä tämä taas alkanee. Blogi meinaan. On tullut pari kertaa sitä pidettyä ja joka kerta jäi kesken. Nyt tätä blogisuunnitelmaa pyörittelin pitkään päässäni ja nyt päätin sen toteutella sitten.
Blogin otsikkoa voisin hieman valaista. Hevosvoimia ja Pieniä Unelmia. Hevosvoimat viittaa siihen, että blogissani tulee esiintymään kaikenlaisia hevosvoimia. Omistan ihan ikioman hevosen, suomenhevosruunan, vanhan papparaisen. Lisäksi sillä asuu kaverina shettistamma sekä siskoni lv-tamma. Toisinaan myös muita hevosia saattaa vilahdella blogissa. Toiset hevosvoimat liittyy sitten omaan autoharrastukseeni. Mieheni kanssa ostettiin kesällä meille projektiksi vanha kunnon dx-corolla, josta kuva vilahtaa tuolla bannerissakin. Projekti sillä, että laitettavaa siinä toistaiseksi vielä on ennen kuin se liikenteeseen saadaan. Lisäksi opiskelen ammattikoulussa autoasentajaksi.

Pieniä Unelmia taas sitten viittaa kaikkeen muuhun. Elämääni yleensä. Ja etenkin sellaiseen pieneen elämän alkuun joka sisälläni päätti ruveta kasvamaan. Joten osaltaan tämä tulee myös olemaan vauva/odotusblogikin. Raskaus on minulle ensimmäinen, joten senkin suhteen tämä on jännittävää ja uutta itselle. 

Tämä siis on ja tulee olemaan vähän sellainen kaikkeamahdollista-blogi. Kuviakin varmasti tulee, joskin en omista hienoa järjestelmäkameraa, joten sellaisia kuvia ei kannata odottaa ;-)

Niin, ja pitäisiköhän se vähän tätä kirjoittelijaa täällä valaista kans. Eli olen 21 vuotias nuori nainen. Opiskelen autoasentajaksi, joskin koulu jäänee kesken jonkun ajan päästä tämän pikkuisen syyn vuoksi. Mutta jatkellaan sitä sitten kun taas siltä kuulostaa. Muuten tälläinen tavallinen nuori aikuinen, kihloissa oleva ja kaikesta haaveileva :-) Niin ja löytyy mulla hevosen lisäksi myös kissakin :-)

Mutta tästä se lähtee sitten. Tää eka teksti olkoon nyt vaan sellainen esittelyteksti jonne voi kurkata jos mieli tekee, kohta lähdetään sitten bloggailemaan ihan tavallisia juttuja ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.