sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Mitään jännää ei tapahdu

Laiska bloggaaja täällä hei... Kamala, taas on viikko vierähtänyt edellisestä postauksesta, vaikka tuntuu et eihän siitä oo kun pari päivää... :D Ei oo jaksanu kauheita mielenkiintoja aina osoittaa blogille, vaikka joka päivä käy mielessä että pitäisi kirjoittaa, mutta se sitten aina jää. Tosin Viivikin nykyisin menee niin kovaa vauhtia paikasta toiseen, että ei kyllä aina jouda paljo kiinnittää mielenkiintoa tietokoneen ruutuun, kun saa neitosta vahtia!


Toinen, mikä vaikuttaa kirjoitteluun, on se, että ei ole aihetta mitä kirjoittaa. Meillä kun ei normiarjessa tapahdu mitään mielenkiintoista tai jännää. Noita erikoispostauksia ois kyllä tuossa vielä odottelemassa, pitäisi vain aikaa niiden tekoon jostain repäistä. Ehkäpä Viivin päikkäreiden aikana joku kerta siivoamisen sijaan kirjoittelisi sitten ;) Viivin ulkovaatepostaus on viittävaille valmiina, joten se on ainakin nyt lähipäivinä tulossa.

Ja ens viikolla jotain muuta jännää sitten, kun varattiin siskon kanssa koulutunti! Huih, viimeksi pari vuotta sitten oon ollutr ratsastamassa opetuksessa, joten innolla ja kauhulla odotellen... :)

(c) Heli H

(C) Heli H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.