maanantai 10. maaliskuuta 2014

Hiljaiseloa (joka toivottavasti pian päättyy)

Blogi on viettänyt hieman hiljaiseloa, syystä että mulla on tällä hetkellä päivittämiseen käytössä ainoastaan puhelin ja sillä ei jaksa isompia postauksia ruveta väsäilemään. Meille ei kuulu sen kummempaa, tasaista arkea vietetään. Eka hampi on saanut kaverikseen toisen, pienien kiukkujen kera tosin. Viivi tykkää hirmuisesti hampaiden harjauksesta :D

Mutta, tämän isompia en jaksa puhelimella väsäillä, toivottavasti tämä tilanne muuttuu pian :) Koitan kuitenkin joku päivä saada vaikka kuvapostauksen aikaiseksi tän kapulan kans :)


2 kommenttia:

  1. mulla ois pari kysymystä :D
    mikä on ihaninta vauvassa? vierastaako viivi paljon muita ihmisiä? oliko synnytyksesi helppo? mikä on viivin ehoton ykkös leikki/lelu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa tarkkaan eritellä, mikä olisi ihaninta, mutta ihanaa on se, kun ajattelee että lapsi on oma. Söpö pieni hymy aamulla herätessä ja se ehdoton rakkaus, mitä lapselta saa :)
      Synnytykseni oli aika helppo joo, ensisynnyttäjälle nopea synnytys :) Kivut kyl oli kamalat :D http://hevosvoimiapieniaunelmia.blogspot.fi/2013/06/pienet-kuulumiset-ja-synnytyskertomus.html Tuolta voit lukea synnytyksestä tarkemmin :)

      Viivi ei ole missään vaiheessa kovasti vierastanut, nykyisin kuitenkin vähän varauksella aina vieraita ihmisiä katsoo :) Lempilelu Viivillä taitaa olla semmoinen juna, josta lähtee ääniä ja valot vilkkuu :D Hauskaa on myös olla hyppykiikussa ja leikittää kissoja :)

      Poista

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.