keskiviikko 15. tammikuuta 2014

8236 päivää vanha

Niin, kaikkeen sitä netissäkin törmää :D Olen siis tänään 8236 päivää vanha. Tuo määrä päiviä tuntuu todella hurjalta, vaikka 22,5 vuotta ei tunnu loppujen lopuksi kovin pitkältä ajalta. Viivi on vasta 229 päivää vanha.

Noh, jokatapauksessa. Kävin maanantaina hiukan uudistamassa omaa ilmettäni, eli käväisin parturissa. Lisäksi tuli värjättyä hiuksetkin.. :)

Punainen väri on oikeasti tätäkin paljon kirkkaampi. Värjäsin hiukset Crazycolorin värillä, sävy oli fire.
Mukavasti piristi, kun kerrankin vähän hemmotteli itseään. Lisää hemmottelua luvassa ensi maanantaina, jolloin tämä mamma pääsee viimeinkin hierojalle! Hartiat huutaakin jo niin pahasti hoosiannaa, et on jo aikakin. En varmasti ole ainut äiti, jolla on hartianseutu (niskat, olkapäät kans) ihan jumissa, kun tollasta vajaata kymmenkilosta möhkälettä kanniskelee? :D

Pikku möhkäleelle muuten kuuluu myös hyvää. Neiti oli räkäinen pari päivää, mutta flunssa meni pikaisesti ohitse, pieni yskä vaan enää vaivaa. Samaa tosin ei voi äipästä sanoa, mulla se flunssa iski ihan ryminällä päälle :D Enpä muistakaan milloin olis ollu viimeksi näin kova flunssa.


Kovat pakkaset meinaa hiukan koetella ainakin mun hermoja. Viivi kun ei osaa enää nukkua noita toisia päikkäreitä muuta kuin ulkona, niin saa ite repiä hiuksia et mitähän tota pihalle pukee, että ei tyttö jäädy siinä 2-3 tunnin aikana... Nyt on mittarissa -24, toivottavasti hieman lauhtuisi iltapäiväksi.

Mutta nyt kuulostaa pikkuneiti heräilevän "sisäpäikkäreiltään", joten --->
Tuli nyt tämmöinen "turhaakin turhempaa lätinää" -postaus, mut eipä se haittaa, vaik välillä näinkin ;) Väsään tälle päivälle sivupalkkiin listan tulevista postausaiheista, monta olisikin mielessä!

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. kiitos! :) tosiaan on luonnossa viel paljon kuvaa kirkkaampi :)

      Poista
  2. Hauska lempinimi, möhkäle :D Mä sanon meidän tulevaa vauvaa ötökäksi, kaverit kutsuu rääpäleeksi, kääpiöksi, miniksi.. :D

    VastaaPoista
  3. rakkalla lapsella on monta nimeä ;)

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.