torstai 17. lokakuuta 2013

Meille kuuluu ei mitään

Taaskaan ei meille kummoisempia kuulu. Päivät rullaa eteenpäin ja neiti kasvaa... Viivi on tosin nyt ollu hiukan räkäinen pikku muori ja lisäksi on vissiin menossa joku neljän/viiden kuukauden villitys. Yöt ollaan levottomia, on ruvettu heräilee 2-3:kin kertaa yössä. Että hyvästi vaan pitkät yöunet, joista aiemmin nautiskeltiin... Kieltämättä itekin on ollut viime päivinä normaalia väsyneempi.
Lisäksi neiti on keksinyt, että kun ite menee nukkumaan, niin menipä sänkyyn miten hiljaa tahansa niin parin minuutin kuluessa rupee kuulumaan pientä köninää ja ininää, joka ei lopu ennen kuin pikku eukon ottaa pois ja tissille. Huoh :D Sit kuitenkin tissillä ollaan max pari minuuttia ja nukahdetaan uudelleen ja sänkyynkin voi heti siirtää nukkumaan.

kovasti liikkuvasta ipanasta on aika hankalaa ottaa kuvia :D
Meillä muuten melkein ryömitään jo :) Varpaat on myös pikkuhiljaa alkaneet löytyä, kovasti ne näyttää jo kiinnostavan, kun niitä tuijotellaan vähän väliä :D

Sain viimein kämpässä toteutettua suursiivouksen, joten vois alkaa toteuttelemaan sitä asuntopostaustakin pikkuhiljaa. :)

Mietin muuten, että taas (kuten joka ikinen syksy), hyppää esiin otsikot "talvi yllätti autoilijat". Siis oikeesti, kun jokaisena edellisenäkin vuonna se talvi on sieltä aina tullut, niin miten ihmeessä voi yllättää että se tuli taas tänäkin vuonna? Ei mahdu mun logiikkaan... :D

kuva viime viikolta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.