tiistai 22. lokakuuta 2013

Kuumetta ja ruuanlaittoa

Nuistapa se on pari viime päivää koostunut. Flunssa päätti hyökätä takaisin kuumeen kera, ei paljo naurata. Alle kaksi viikkoa edellisestä flunssasta. Eilen paukahti kurkku kipeeksi ja olo huonoksi, lämpöä oli 37,5 (miksi aina tommonen pieni lämpö tuntuu ihan kamalta, kun sit taas jos on tyyliin yli 39 astetta kuumetta nii tuntuu siltä ku vois juosta maratonin...). Alaselkä, polvet ja nilkat on kipeänä, ne menee aina kipeeksi kun mulla on lämpöä, en tiiä tosin syytä. Ääh, sais loppuu jo tää sairastaminen.

Viivi tekee ilmeisesti hampaita, neiti on ollut tosi kärttyinen, levoton ja järsii kaikkea. Ja kuolaa tulee päivittäin varmaan litratolkulla. Hampaat kuultaa jo hiukan ikenistä, mutta eivät oo vielä puhjenneet.
Ja nyt ollaan hoksattu ryömimisen ideakin, jalat menee hienosti jo mahan alle :) Pitkää matkaa ei kyllä jaksa liikkua vielä, väsy iskee kesken matkan ja pääki alkaa painaa :D


Eilen ja tänään olen joutessani kokkaillutkin jotain. Eilen illalla väsäsin vispipuuroa ja tänään kanapiirakkaa. Hyviähän nuista tuli, vaikka itse sanonkin :D

vispipuuroa kera mustikoiden

kanapiirakkaa

Nyt ei tän isompia kuulumisia ole, taidan kaivautua nyt pikkumuorin kanssa sohvalle viltin alle :) Loppuun vielä kuvia sekalainen sarja :)

väsynyt pikku neiti

syötiin :D 





bongaa kuvasta kissa :)

4 kommenttia:

  1. Meil kans jännätään hampaita:)) ei viel ainakaa näy! Viivistä tulee kyllä oikea kaunotar <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sais kyl alkaa puhkeamaan, on kyl kärttynen pikku muori täällä sinakin :D ja Viivi kiittää ♥

      Poista
  2. Oi että Viivi on pyöristynyt, silleen hyvällä tavalla ! <3 Paranemisia sinne !

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.