lauantai 7. syyskuuta 2013

Heppatyttöilyjä

Tänään käytiin taas tallilla kera siskoni sekä Viivin. Heli ratsasti ensin Olivialla pellolla ja käväisinpä itsekin selässä mutkan. Äiti katsoi Viiviä sillä välin :)

ei ollut alunperin tarkoitus mennä Olivialla, joten sen vuoksi tuollainen ratsastusvarustus :D


Olivian liikuttelun jälkeen lähdettiin sitten käymään maastossa, minä Hellulla ilman satulaa ja Heli mukana työntäen Viiviä vaunuissa ja taluttaen Nelli-koiraa. Oli outoa mennä pitkästä aikaa Helunalla, se kun on niin erilainen verrattuna Oliviaan :D Heluna on esimerkiksi selältään paljon leveämpi kuin Olivia the Rimpula.

kypäräki vinossa... :D


Lopuksi sitten pääsi Viivikin "heppailemaan". Neiti kävi kokeilemassa ensin Lulua, sitten Helunaa. Poni ei ollut lähellekään niin kiva kuin heppa :D Tän jälkeen laiteltiin hepat sitten sisälle ja sielmä vielä Viivin kanssa katseltiin kun hepat söi. Toinen oli ihana kun vienosti hymyillen heppoja katteli :D taitaa neitistäki viel heppatyttö tulla! :)

ensin vähän tutustutaan Lulun kanssa...

hei, täähän onki jännää!

poseeraus

tallilla oli mukavaa :)

PS, neuvolatätin kanssa juteltiin jo siitä, että aletaan nyt soseitten maistelu jo. Ollaankin tässä kokeiltu jo hieman sosetta ja neiti on ollut ihan innoissaan! :')

7 kommenttia:

  1. Niin mukava seurata teidän arkea ja Viivin kasvua täältä blogista :) Juurihan kirjoittelit raskausviikoista ja nyt tyttö onkin jo kolmisen kuukautta.. Hhuh, näinköhän se aika tulee rientämään omankin lapsosen kanssa sitten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nojoo, sanoppa jo muuta... kohta on jo muka vuosi ku tein positiivisen raskaustestin, vaikka tuntuu et eihän siitä kauan voi olla :D

      Poista
  2. Pienestä se lähtee :) Varmaan tuleva heppatyttö viivikin :)

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.