tiistai 3. syyskuuta 2013

3 kk neuvola ja muuttohommia

Ihan ekana, viel ois huominen aikaa kysyä meiltä, joten hei, kysykää! 50 tyyppiä on käyny kattoo kysymyspostauksen ja vaan 5 on jättänyt kysymyksiä... Joten nyt, käykää kaikki nakkaamassa ees yksi kysymys. Postaukseen pääset TÄSTÄ.

Viivi täytti tänään 3 kk, ja meillä oli tänään 3 kk neuvola. Neiti on kasvanut hienosti, painoa oli 5580 g (viimeksi kk sitten 4600g), pituutta 59 cm (viimeksi 57 cm) ja pään ympärys oli 39,2 cm(ei mitattu viimeksi, 6 vkon iässä oli 36 cm). Saatiin myös rokotteita. Pneumokokkia me ei haluttu tällä kertaa, jotta ei ihan pipiks toinen menis. Mutta rotan tehoste ja vitosrokote otettiin. Piikistä Viivi ei sanonu mitään, mutta kun neukkutäti laitto ainetta niin se ilm. kirveli ja siitä piti vähän parkaista. Rauhoittui kuitenkin nopsaan :)
Koko päivään ei ollu mitään sivuoireita, mut nyt illalla rupesi reppana itkemään ja itkeskelikin sen puolisen tuntia. Supon laitoin ja se onneksi helpotti. Kuumetta ei oo toistaseksi noussut, eikä jalkakaan punota. Jalka tosin on hieman arka vaan. Toivottavasti ei enempää oireita tulisi...
Rotasta näyttää jälleen tulevan ilmavaivoja, neiti ainaki piereskelee kovasti.


Ja tosiaan, eilen kävin rivarikämppää kattomassa ja eilen jo kannettiin tavarat asuntoon, kävi siis nopeasti ;) Kämppä on aivan ihana, rakastuin tähän heti. Niin toista maata ku kerrostalossa asuminen... Asunnosta on lähipäivinä luvassa postaus, kunhan olen saanut tavarat paikoilleen :)
Nyt syvennyn telkun tölläämiseen ja pikkuneitin halailuun :)

oli eilen illalla romanttinen tunnelma ku sähköt tuli vasta tänä aamuna x)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.