torstai 9. lokakuuta 2014

Flunssaiset terveiset

Heipä hei täältä flunssaisten majapaikasta! Neitokainen sairastui lauantaina, nosti kuumeen 39 asteeseen ja sitä seurasi yskä ja flunssa. Käytiin lääkärissä eilen, koska yskä ei meinannut hellittää ja yöt alkoi mennä todella ikäviksi, kun pikku raasu ei saanut nukuttuakaan yskimisen vuoksi. Virusperäiseksi lääkäri totesi taudin (crp oli alle 5), mutta saatiin onneksi nestemäistä Ventolinea yskän helpotukseen :) Viime yö oli jo heti parempi, ei yskäisyn yskäisyä koko yönä.
Ja nyt sitten tietenkin äitikin sairastaa. Eilen oli jo vähän flunssainen olo, ja tänä aamuna sitten saikin olosta päätellä, että mullehan se iski kans. Onneksi tosin toistaiseksi ei ole kuumetta ollut ja toivottavasti ei tulekaan. Viikonloppuna (la-su) oisi tarkoitus lähteä Kuopioon miehen sekä siskon + hänen miehensä kanssa. Ihan vaan ostosreissulle ja rentoutumaan. Viivillä onkin iskä-viikonloppu :)

pieni potilas <3
Tallillakin on tullut käytyä, Helin kanssa käydään oikeastaan lähes joka päivä. Nyt on ollu vähän sitä sun tätä ongelmaa hevosten kanssa, pahimpana varmaan meidän ponskin kaviokuume, jonka vuoksi pikku rassukka on nyt toistaiseksi ainakin poissa pelistä. Tarkemmin hevosten tilasta voi lukea Helin blogista, jonne pääset TÄSTÄ.
Hellulla sentään ollaan päästy ratsastelemaan jo jonkun verran.Potilas-ponski

Tässä eilispäivän lenkki Sports Trackerilla kuvattuna :) ihan kätevä sovellus älypuhelimelle. 

Bloggailun pariin palaamisesta muuten vielä. Kovaa bloggailutahtia en uskalla lupailla, mutta kirjoittelen aina kun vain ehdin ja jaksan. Oli kiva saada palautetta teiltäkin, että paluuta on odoteltu :) Se tekee omalta osaltaan kirjoittamisesta mukavempaa. Sen verran pakko sanoa, että bloggerista en oo poissa pysynyt, oon käynyt aina teidän muiden blogeja lueskelemassa, vaikka hiljaisenpuoleinen lukija oonkin ollut, enkä oo innokkaasti kommentoinut postauksiin. Mut lukenut oon kaikki lukulistalla olevat :)

Mä kun itte olin laiska, enkä saanut aikaiseksi kuvauttaa missään Viivistä 1-vuotis kuvia, niin nyt onneksi saadaan niihinkin tilaisuus (vaikkakin muutaman kuukauden myöhässä). Ensi viikolla meillä on nimittäin perhekerhossa, jossa käymme siis, kerhokuvaus. Saadaan siis ees jonkinmoiset 1-vuotiskuvat :) Ollaan nyt käyty muutaman kerran perhekerhossa ja kerran MLL:n perhekahvilassa. Kumpikin on tosi kivoja, mut enempi pidin tosta perhekerhosta ja siinä varmaan tulee käytyäkin. Viivikin tykkää kun on muita lapsia.


Täytyis tässä joku päivä vähän purkaa kuvia koneelle ja väsätä kuvapostaus tuolta ajalta, kun oltiin poissa täältä blogimaailmasta :)

1 kommentti:

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.