lauantai 4. lokakuuta 2014

...and here we are

Hyvää huomenta kaikille ja terveisiä täältä meiltä! Meistä ei olekaan aikoihin kuulunut, mutta katsotaan nyt, saisiko tännekin aina välillä aikaiseksi kirjoitella.

Mitä meille sitten kuuluu nyt? Ihan hyvää. Neitillä on pieni flunssa päällä taas vaihteeksi (taitaa olla neljäs tai viides flunssa sitten kesäkuun). Eilen täytti 1 vuoden ja 4 kuukautta ja viime maanantaina neiti myöhäinen oppi myös kävelemään :) Äitiinsä tullut, minäkin lähdin vasta 1v4kk iässä kävelemään :)

Muutenkin menee hienosti, tää äiti haki kouluunkin. Saas nähdä pääsenkö pääsykokeisiin asti ja siitä sitten opiskelemaan. Oisi kyllä huippua jos pääsisi! Hain siis amk puolelle sosionomiksi.

Muuten meillä on semmoista perusarkea. Päivät touhuillaan, käydään tallilla ja samalla siis mummolassa. Iltapäivät ollaan kotona perheen kesken ja iltaisin olen ollut töissä. Nyt työrintamalla tosin vähän hiljenee pitkän työputken jälkeen ja toisaalta ihan kiva niin. Näkee miestäkin hieman enemmän, eikä mennä päiviä tyylillä "läpsystä vaihto" :D

Pienen pieni heppatyttö <3

Ja koska asia luultavasti joitakin blogin lukijoita kiinnostaa, niin ei, miehellä en tarkoita Viivin isää. Viivi käy isällään säännöllisen epäsäännöllisesti joka toinen viikonloppu. Mutta ei siitä sen enempää tänne blogiin :)

Mitäs muita kuulumisia minä kertoisin sitten.. Noh, kesällä, tai no, elokuussa, minusta tuli ekaa kertaa kummi :) Ystäväni sai pienen pojan heinäkuussa ja sain kunniatehtävän toimia pikku miehelle kummina.

Sellaista täällä nyt sitten, kyselkää jos jotain kuulumisia kiinnostaa tietää ja koitetaan nyt taas tehdä tätä paluuta tänne blogimaailman puolelle :)4 kommenttia:

 1. Oi onneksi tulit takaisin! Olen odottelut :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla täältä käsin kuulumisia :)

  VastaaPoista
 3. Sinua on jo odoteltu :) kiva kuulla taas teiän kuulumisia!

  VastaaPoista
 4. Vastaanpa kaikille näin yhteisesti, että kiva kuulla! :) Kovaa postaustahtia en uskalla toki lupailla, mutta toisaalta bloggailua on jo ollu ikäväkin :)

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.