torstai 13. helmikuuta 2014

8 kk neuvolakuulumiset ja herkkukeiton resepti

Meillä oli 8 kk neuvola siis viime perjantaina ja uudet mitathan oli: 8160 g, 70,5 cm ja pipo 44 cm. Hyvin siis on neiti kasvanut. Lääkäri antoi erikoismaininnan erittäin siististä ihosta ja kehui että on ihanan pirteä ja iloinen tyttö. :)
Meille ei muuten sen ihmeempää kuulu, päivät rullaa etiäpäin ja niin edelleen ;)

käytiin kiikkumassa yks päivä, Viivi tykkäs! :)

Niin ja otsikossa mainitsin herkkukeitosta. Tosiaan kokkailin tänään yhtä keittoa ja siitä tuli (vaikka itse sanonkin), ihan jäätävän hyvää. Siispä jaan reseptin teillekin, kannattaa kokeilla! :) Ohjeesta riittää n. 4-6 syöjälle.

Tarvitset...:

250 g jauhelihaa
1/2 sipuli
1 litra vettä
2,5 dl farfalle pastaa
1 pss (200 g) keittojuureksia
n. 1/2 prk valkosipulitomattimurskaa
1 kasvisliemikuutio
1,5 tl pizzamaustetta
ripaus basilikaa

Keitä vesi kiehuvaksi ja lisää sinne kasvisliemikuutio ja farfalle pasta. Ruskista tässä välin jauheliha + sipuli (sipuli hienonnettuna pieneksi). Jauhelihaa voit hieman maustaa oman maun mukaan, itse maustoin jauhelihamausteella & paprikajauheella. Kun olet ruskistanut lihan ja sipulin, lisää ne ja keittojuurekset kattilaan. Seuraavaksi lisää tomattimurska (tomattimurskaakin voi käyttää sen verran kuin itse tykkää & voi käyttää halutessaan myös esim. chilillä tai yrteillä maustettua murskaa, tai vaikka maustamatonta) ja pizzamauste & basilika. Anna kiehua vielä hiljalleen kunnes pasta on riittävän kypsää. Ja eikun lautaselle ja nauttimaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.