perjantai 29. marraskuuta 2013

Kun ei tiedä mistä kirjoittaa

Sepä se. Monta aloitettua postausta tässä välillä, mutta yksikään ei vielä alkua pitemmälle ehtinyt. Ideoita vilisee kyllä, mutta ajatukset ei vaan liiku päästä näytölle saakka.
Meille ei, ylläri, kuulu sen kummempaa. Hammasta tehdään kovasti, ien on ainakin ylhäältä jo melko turvoksissa ja aiheuttaa kitinää, järsintää ja loputonta kuolamäärää. Alkuviikko nukuttiin tosi kivasti, 8 tunnin unia (22-06), nyt taas sit muutama viimeisintä yötä menny heräillen. Tänään oli operaatio Viivi nukkumaan ilman tissiä. Lopputulos: äippä 0, Viivi 1. Huomenna uusi yritys, tänään mamaa rupes sen verta väsyttää loputon kitinä ja riekkuminen, että luovutin.


Jotkut ehkä jo huomasikin, että blogin ulkoasu hiukan muuttui. Ihan en vielä tyytyväinen oo, mutta tabletilla en jaksanut ruveta enempää tappelee. Kunhan koneelle eksyn niin vielä jotain hienosäätöä koitan tehdä.

Joulukin lähestyy kovaa vauhtia ja pitäisi vaikka mitä tehdä ja ostaa. Melkein kaikki lahjat on vielä kaupassa... Jouluvalotkin pitäis joku päivä väsäillä ikkunoihin.

Ja apua, mun pikkuinen tirppana on jo kohta puoli vuotias!


2 kommenttia:

  1. Ulkoasu on muuten kyllä ihan jees simppeli, mutta tää fontti on hankala hahmottaa.. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. enpäs oo huomannukkaan, mulle kun tabletilla teksti oli ihan ok :) mut laitoin sen nyt arialiksi, toivottavasti on parempi! :)

      Poista

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.