lauantai 30. marraskuuta 2013

Tatuoitu mutsi.

No nyt viimein sain tän postauksen aikaseksi, elikkä päätin siis esitellä omat tatskani :) Neljä kpl niitä siis löytyy ja viides ois jo suunnitteilla :D Viidenneksi tatskaksi ajattelin Viivin nimeä ja syntymäaikaa, mut sitä vielä tässä suunnitellaan :)

Ekan tatskani sain 16-vuotiaana, äipän luvalla ofc. Otin tatuoinnin Oulussa yhdellä tatuoijalla, samaan aikaan kun kaverini kävi myös ottamassa tatuointia. Jänskätti ihan hirmuisesti, mut ei se ollu lainkaan paha :) Tatuointi merkkaa omaa hevosharrastustani.

Kuva on sitten siis vanha, ei oo mustat hiukset mulla :D välikommenttina mainittakoon et ikävä nuita pitkiä hiuksia♥ 

Tokan (ja loput kaksi) tatskan otin sit täysi-ikäisenä. Alunperin tuo toinen, eli tähti, oli tarkoitus ottaa rintakehän alueelle, mut tatskaaja ei jostain syystä siihen ruvennu tekee. Syy siis ei ollu minussa, vaan hällä itel oli joku jutska. Toinen vaihtoehtopaikka oli sit tuo käsi. Tota tatskaa olis jossain vaiheessa ajatus jatkaa jotenkin. Tämänkään tatskan otto ei juurikaan sattunut.


Tässä välissä kerrottakoon, et oikeastaan mut on tatuoitu jo viidesti :D mutta tämä kyseinen kerta oli vaan tuon hevostatskan uudelleen väritys, kun siitä oli värit vähän karanneet.

Kolmas tatskani löytyy vasemman korvan takaa, pieni sydän. Tuokaan ei sattunut, ei itseasiassa yhtään. Tatskan teki hyvä ystäväni (ja ennen kuin joku kysyy, niin kyllä, hänellä on hyvät välineet ja osaa tatskata hyvin, ja kokemusta löytyy).

Tabletti vähän vääristi + oli hankalaa ottaa kuvaa itse tuosta kohden tällä laatikolla :D
Myös tuohon sydämeen tahtoisin jotain lisää, ainakin väriä.

Neljäs, eli tuorein, löytyy oikean solisluun alapuolelta. Tatska on nyt vasta pari päivää vanha :) Tavallaan se kuvastaa mulle jollain tapaa minua ja Viiviä, äitiä ja lasta. Myös tämän on tehnyt samainen ystäväni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.