tiistai 28. toukokuuta 2013

Kotona

Synnärillä pyörähdetty ja kotia pääsin :) Kaikki oli ok, mutta viikon päästä pitää mennä uudelleen näytille ja katsotaan sitten tilannetta ja joko silloin käynnistetään vai ootellaanko että itekseen käynnistyy. Ultralla vilkastiin pikkuista ja kaikki hyvin. Painoa tällä hetkellä noin 2,7 kiloa ja laskettuun asti jos kasvaa niin syntymäpaino kolmen kilon luokkaa. Kuulemma hoikka neitonen :) Ja hyvin jääräpäinen... Taas pötköteltiin niin, että lääkäri ei saanut tarkasti otettua vartalosta mittoja :D Virtaukset tutki myös ja ne oli kaikki ookoo kans.
Käyrillä käytiin makoilemassa myös puolituntinen ja niissäkään ei mitään, mikä olisi huolestuttanut. Neitin jääräpäisyys huomattiin käyrilläkin, potkiskeli antureita niin, että välillä ei ääniä kuulunut ollenkaan :'D

Lääkäri teki myöskin sisätutkimuksen ja tilanne oli että kohdunsuu pehmeä, kanavaa jäljellä 1 cm ja sormelle oltiin jo auki :) Joten ehkä ei tarviisi ootella ainakaan yliajalle? :) Kehui lääkärikin että ensisynnyttäjälle paikat on tosi hyvällä mallilla tässä vaiheessa.

Sen verran kyllä pakko kehua, että minusta oikein ihanaa porukkaa tuolla KAKS:in synnärillä! :) Kaikki oli todella mukavia ja huolehtivia ja minusta pidettiin hyvin huolta. Joten hyvillä mielin voi sinne mennä synnyttämään sitten.

Mutta tosiaan, viikon päästä sinne uudelleen sitten ja katellaan mikä on tilanne. Nyt rupean isännän kanssa ihmettelemään uutta telkkaria, jonka tänään saimme ja huomenna sitten lähden siskon matkassa hevostelemaan :)

4 kommenttia:

  1. voooii jännää ;) Oon niin kade kun sulla jo tässä vaiheessa asiat mallillaan, mä varmaan vielä joudun ootella viikon verran :/ huoh

    VastaaPoista
  2. Voiii siellä pieni kans kohta syntyy! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kaikille kommenteista :) Ja Amalle paljon tsemppiä sinne, toivottavasti pääsisit tositoimiin mahdollisimman pian! :)

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista kommenteista! :) Muistathan kuitenkin kommentoidessasi hyvät nettikäytöstavat!
Älä lähetä kommenttia useasti, kommentti näkyy vasta kun olen hyväksynyt sen.
En julkaise asiattomia tai loukkaavia kommentteja.